Legătura incredibilă între “mâncătorul de femei” şi Gheorghe Dincă, ”monstrul din Caracal”

După Gheorghe Dincă, supranumit ”monstrul din Caracal”, un alt bărbat, suspect în cazul morții și al dispariției a șase femei, șochează opinia publică. Este numit de presă ”mâncătorul de femei”, după ce toate femeile din viața lui s-au ”evaporat”.

Autor: Ana Maria Petre

In articol:

Vasile Lavric, bărbatul din Rădăuţi, supranumit ”mâncătorul de femei”, este arestat după ce două soţii i-au murit, iar alte 4 femei din viaţa lui au dispărut.

Vasile Lavric a fost arestat preventiv la începutul lunii, acuzat de comiterea infracţiunii de omor.

Povestea de viaţă a lui Vasile Lavric pare desprinsă dintr-un film de groază, însă până acum bărbatul a scăpat nepedepsit, deşi după dispariţia celei de-a treia soţii a mai fost cercetat. Lavric a făcut însă pușcărie, fără legătură cu cele 6 femei, fiind acuzat de viol, în timpul primei sale căsătorii. 

În urmă cu vreo 40 de ani, prima soţie a lui Vasile Lavric, care intentase acţiune de divorţ după ce acesta fusese acuzat de viol, murea într-un accident rutier ciudat, dar nimeni nu s-a gândit atunci că bărbatul ar putea fi vinovat. Câţiva ani mai târziu, a doua soţie, de doar 21 de ani, avea să moară în urma unui stoc cardiac, dar nici atunci Lavric nu a fost suspectat.

De atunci însă, femeile din viaţa acestuia nu au mai murit, oficial, ele sunt dispărute. Prima dată a dispărut sora mai mică a celei de-a treia soții a lui Vasile Lavric, apoi chiar soţia, apoi o altă soră a soţiei, care abia născuse un copil despre care se spune că este chiar al acestuia.

Citeste si: Unde s-a angajat cel mai mare criminal în serie din România, după ce s-a eliberat? Marius Csampar, condamnat la 99 de ani de închisoare pentru 6 crime

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Vasile Lavric si trei surori
Vasile Lavric a fost cercetat in cazul celor trei surori disparute[Sursa foto: Antena 3]

”Mâncătorul de femei” Vasile Lavric spune că cele 4 femei dispărute au plecat în Italia

În toate aceste dispariții misterioase, explicația bărbatului a fost una singură, că l-au părăsit, au plecat în Italia şi toate i-au luat banii. Anchetatorii nu au reuşit să afle unde sunt aceste femei, ce s-a întâmplat cu ele şi nu au reuşit să facă o legătură între aceste dispariţii şi cele două soții moarte.

După dispariția surorilor, anchetatorii au făcut mai multe percheziții, au săpat prin curtea lui Lavric, unde au găsit și mai multe fragmente osoase, despre care s-a presupus ca provin de la femeile dispărute, numai că la expertiză au reieșit că sunt de animale.

Însă, în luna iunie 2020, a dispărut și cea de-a patra soție a lui Vasile Lavric. Bărbatul a spus că și aceasta a plecat în Italia. După dispariţia acesteia, bărbatul este considerat suspect, iar acum a fost arestat, acuzat de omor.

Citeste si: Acum s-a aflat! Cum au reușit anchetatorii să rezolve cazul complicat al Mihaelei, tânăra ucisă și arsă pe un câmp din Giurgiu. Metoda pe care au folosit-o este extrem de rară

Gheorghe Dinca
Gheorghe Dincă, legaturi cu ”mancatorul de femei”

Legătura dintre ”mâncătorul de femei” și ”monstrul din Caracal”

Între ”mâncătorul de femei” și ”monstrul din Caracal”, așa cum a fost supranumit Gheorghe Dincă, sunt mai multe legături incredibile. Una este chiar dispariția fără urmă a femeilor din viața lui, în cazul lui Lavric, și a celor două fete răpite și ucise, în cazul lui Dincă. Dar cei doi bărbați au și aceeași meserie. Vasile Lavric, ca şi Gheorghe Dincă, este mecanic auto. De altfel, se presupune că accidentul primei sale soţii a lui Lavric ar fi fost provocat de acesta. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gheorghe Dincă, momente cumplite în închisoare. Ce se întâmplă cu acesta după gratii: ”Au fugit înfricoșați”

Avocata familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, face acuzaţii grave: "Strigătul Alexandrei nu e la dosar"

Gheorghe Dincă are zilele numărate? ”Monstrul din Caracal”, obsedat de gândul că va fi ucis după ce a dat nume de interlopi și polițiști implicați în răpirea Alexandrei

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies