Legătura neștiută dintre Lola de la Survivor România și soția lui Rareș Bogdan! ”Am mai făcut niște antrenamente cu ea” | DEZVĂLUIRI

Cristina Șișcanu a dezvăluit că Lola de la Survivor este angajata soției lui Rareș Bogdan

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Lola, sau mai exact Lilia Crudu, este una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor! Războinica are 32 de ani, provine din Chișinău, dar locuiește de 12 ani în București. Citeste si: Ei sunt cei doi Razboinici propusi spre eliminare! Cum ii puteti vota sa ramana in competitie!

fara descriere

Ce face Lola dincolo de Survivor! ”Accept orice provocare din partea vieții” 

Lola de la Survivor este antrenor personal de fitness, agent de vânzări pentru asigurări de viață și MC, întrucât, din declarațiile pe care le-a dat înainte de a pleca în competiția din Republica Dominicană, muzica este ceva fără de care nu poate trăi.

"Sunt în această competiție pentru a-mi demonstra mie și familiei mele că sunt puternică și pentru a-l face pe fratele meu mândru de mine. Accept orice provocare din partea vieții. Vreau să am ce le povești copiilor și nepoților mei", a afirmat Lola în clipa în care a intrat în focul Survivor România.

Din păcate, în aceste momente, Lola este la un pas de a fi eliminată din show, pentru că, la ultima probă de imunitate pierdută, colegii au propus-o pentru a pleca acasă, la fel cum este și cazul lui Remus. În consecință, acum, frumoasa luptătoare este la mâna publicului, care va decide marți seara dacă o va păstra în competiție sau nu.

Citeste si: Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

fara descriere

Lola de la Survivor, legătură neștiută cu soția lui Rareș Bogdan! ”Am cunoscut-o la o sală de sport unde mă mai duceam să mă mai tonific” 

Pe de altă parte, Lola are la ce să se întoarcă în țară. Acasă, o așteaptă iubitul ei, dar și un job bun. Citeste si: Andrei și Karina de la Survivor România, sărut pasional! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Puțini cunosc faptul că Lola de la Survivor România are o legătură neștiută cu soția lui Rareș Bogdan, a cărei angajată este, iar cea care a povestit totul a fost chiar faimoasa Cristina Șișcanu, în premieră pentru WOWbiz.ro! ”Am cunoscut-o pe Lola la o sală de sport unde mă mai duceam să mă mai tonific, ea era angajată acolo, eu eram prietenă cu șefa ei și sunt în continuare sunt foarte bună prietenă cu Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan. Ea este cea care deține acel loc superb la care lucrează Lola și ține ore de aerobic. Am mai făcut niște antrenamente cu ea, iar, uneori, îmi făcea poze când eu eram la sală, cam aceasta a fost legătura noastră înainte de Survivor”, a dezvăluit Șișcanu la emisiunea Ștafeta mixtă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate