Legătura neașteptată dintre Cătălin Moroșanu și Simona Sensual! A salvat-o pe bomba sexy din ghearele deținutului Mexicanu

Cătălin Moroșanu de la Survivor România 2021 a salvat-o pe Simona Sensual dintr-o situație limită, în urmă cu mai mulți ani.

Simona Sensual
Autor: Radu Constantin

In articol:

Cătălin Moroșanu de la Survivor România 2021 s-a impus rapid ca lider al echipei Faimoșilor datorită calităților fizice și ambiției pe care le posedă. Luptătorul este însă și un tip extrem de inimos, gata să sară oricând în sprijinul celor care au probleme.

Și asta nu doar de când a început Survivor ci dintotdeauna.

Simona, amenințată cu moartea de Mexicanu! Reacția lui Cătălin

Un exemplu în acest sens este o întâmplare care a avut loc cu mai mulți ani în urmă, atunci când Simona Suhoi (cunoscută la acea vreme ca Simona Sensual) a avut probleme cu un deținut care făcuse o obsesie pentru ea și pentru că aceasta nu-i răspundea la avansuri, a ajuns s-o amenințe cu moartea.

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu, liderul Faimoșilor

Moartea din Carpați, care lupta la vremea respectivă în ring, s-a oferit imediat să-i asigure protecție Simonei, pe care nici măcar n-o cunoștea foarte bine. El a transmis la vremea respectivă un mesaj prin care o încuraja pe tânără să nu se mai teamă de respectivul bărbat.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Alex Velea îi ia apărarea lui Zanni! Ce are de spus despre concurentul de la Survivor România: "Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit..."

”Când am auzit că Simona are probleme, m-am gândit imediat să o ajut. Nu mi se pare normal ca toți obsedații să atenteze la viața fetelor frumoase. Cred că acest individ profită de faptul că Simona este neajutorată, doar că acum lucrurile s-au schimbat.

Să vedem dacă mai are curaj să se ia de ea”, a declarat Cătălin Moroșanu cu mai mulți ani în urmă. ” Cui nu i-ar plăcea să-i poarte de grijă Cătălin Moroșanu”, i-a răspuns Simona.

Simona Sensual
Simona Sensual, obsesia deținuților

Bărbatul care a amenințat-o pe Simona Sensual era un deținut poreclit Mexicanu. După ce i-a fost deconspirată identitatea, acesta s-a apărat spunând că a fost pus de Leo de la Strehaia s-o deranjeze pe Simona dar și pe alte fete frumoase din showbiz.

Leo a negat vehement că ar avea vreo legătură cu această poveste.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, acuzații grave la adresa lui Culiță Sterp. Ce alianțe se fac la Survivor România: „Adevăratul om care stă în spatele lor este Culiță!”

Moroșanu i-a luat casă lui Sergiu, băiatul de pe cal

Sergiu pe cal
Sergiu, băiatul care a plecat cu calul la maternitate

Nu este singurul moment în care Cătălin Moroșanu și-a arătat generozitatea.

Anul trecut, în plină pandemie, el a fost impresionat de povestea lui Sergiu, tânărul care a mers pe cal la soția lui care se afla la maternitate. Moroșanu a aflat că băiatul trăiește în condiții grele într-o comună de lângă Iași și a organizat pentru el o strângere de fonduri în urma căreia i-au fost donați peste 42.000 de euro. Cu banii respectivi, băiatul de pe cal și-a luat o casă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zanni îl atacă dur pe Cătălin Moroșanu la Survivor România: „Mi-a fost mie rușine de rușinea lui...” Nici Jador nu a scăpat: „Avea o șmecherie că se p*** pe fiecare!”

Cine e soția lui Cătălin Moroșanu de la Survivor România 2021. Blondina i-a fost alături încă din adolescență FOTO

Simona Hapciuc de la Survivor Romania, lovită de Cătălin Moroșanu! A apărut cu ochiul vânăt în emisiune: "Am avut o ceartă și mi-a dat cu cotul"

Smiley, noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Pistol: „Se mișcă greu”

Au început tăierile masive! Acest spor dispare definitiv. Nu vor mai vedea banii

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Păcăliciul zilei- Georgiana Irimioaea, jurnalista care inventează știri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies