Bogdan de la Ploiești susține că este unchiul lui Selly

Bogdan de la Ploiești susține că este unchiul lui Selly

Vedete

Legătura nebănuită dintre Bogdan de la Ploiești și Selly! Manelistul a luat pe toată lumea prin surprindere: „Este nepotul meu”

Bogdan de la Ploiești a făcut dezvăluiri noi. Manelistul susține că este unchiul lui Selly.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți interpreți de manele din toată țara. Artistul este foarte deschis și transparenți cu fanii săi din mediul online și îi ține la curent cu toate schimbările din viața lui. Recent, vedeta și-a oficializat relația sa cu celebra dansatoare Cristina Pucean.

Acum, Bogdan de la Ploiești, și-a uimit urmăritorii cu dezvăluiri noi. Artistul susține că vloggerul Selly, după numele lui Andrei Șelaru, ar fi nepotul sau.

De asemenea, manelistul a și explicat gradul de rudenie dintre cei doi.

Selly este nepotul lui Bogdan de la Ploiești?

Bogdan de la Ploiești și Selly sunt doi dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Recent, s-a aflat gradul de rudenie dintre cei doi.

În urmă cu puțin timp, Bogdan de la Ploiești a dezvăluit ce grad de rudenie este între el și celebrul vlogger Selly. De asemenea, manelistul a mărturisit că din cauza circumstanțelor de familie, cei doi nu și-au vorbit o perioadă mai lungă de timp.

Citeste si: ”Mi-a dat totul peste cap” Theo Rose i-a schimbat viața lui Bogdan de la Ploiești. Manelistul face destăinuiri neștiute până acum: ”Nu este ceea ce pare”

Citeste si: „Mișcă copilul” Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești urmează să devină părinți? Fanii au observat imediat burtica dansatoarei: „Cristina e însărcinată”

"Selly președinte. Da, e nepotul meu. Nu știai? Asta o spunem în premieră.

Eu am stat de mult cu cineva la Craiova și este nepotul meu. E nepotul meu, noi nu am vorbit o perioadă, doar că viața ne-a adus împreună, avem câteva proiecte importante, facem și filme împreună, e un băiat de nota zece. Oricând ai nevoie de unchiul tău, sunt acolo.", a dezvăluit Bogdan de la Ploiești, în cadrul unui podcast.

Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești

[Sursa foto: Instagram]

Bogdan de la Ploiești joacă un rol în cel de-al treilea film pe care îl va lansa Selly

Următorul film de pe lista vloggerului Selly este filmul „Romina VTM”, care va fi lansat la începutul anului următor. Filmul are în distribuție mai multe nume celebre din showbiz-ul romanesc, precum Nicole Cherry, Cesima și Bogdan de la Ploiești.

Fanii pot viziona filmul în avanpremieră la începutul anului viitor, dar și trailer-ul care va fi lansat pe 26 Decembrie. 

Selly

Selly

[Sursa foto: Instagram]