Legătura neștiută dintre Bianca de la Puterea Dragostei și renumitul medic Monica Pop

Bianca de la Puterea Dragostei a avut o problemă destul de serioasă la ochi.

Autor: C.L.

In articol:

Bianca a mărturisit în câteva rânduri că a avut strabism și că în urmă cu câțiva ani s-a operat la ochi. Acum, a dat detalii despre intervenție, care a avut loc în urmă cu câțiva ani.

”Problema de la ochi a fost pentru mine un complex la momentul respectiv. Nu mă deranjează acum. Îi mulțumesc doamnei doctor Monica Pop pentru că în momentul în care am decis să fac operația la ochi, mi s-au explicat toate riscurile – risc era să văd zig-zag-. Și am riscat! Mi-a reușit operația 100% și îi mulțumesc pentru asta d-nei Monica Pop”, a mărturisit Bianca de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bianca și Alexandru părăsesc Puterea Dragostei? Dezvăluiri: „Noi ne-am hotărât că nu avem de ce să continuăm în această emisiune”

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Așa a arătat Bianca de la ”Puterea Dragostei” în culise, nemachiată! Tu ce spui despre concurentă?

Citeste si: Scandal uriaș între Mary și Bianca de la Puterea Dragostei! S-a lăsat cu replici acide: „Nu ești în stare să ții o relație! Nu știi să ții un bărbat lângă tine”

Bianca de la Puterea Dragostei, operată de medicul Monica Pop! Cât a costat intervenția?

Tânăra, care în vară împlinește 20 de ani, a precizat că operația a fost făcută în urmă cu 5-6 ani, la București, iar intervenția a costat-o în jur de 3000 de lei.

”Cred că operația a costat în jur de 20 de milioane, iar cu tot cu drumurile la consultații, cred că am dat circa 3000 de lei”, a mai spus Bianca de la Puterea Dragostei

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies