Legătura neştiută dintre cântăreaţa găsită moartă în Dunăre şi un celebru burlac! Anca Pop, apropiată de Andrei Andrei

Anca Pop a fost apropiată de cunoscutul burlac

Autor: Lia Popescu

În urmă cu câteva zile, Anca Pop a încetat din viaţă într-un mod dramatic! Cântăreaţa a fost găsită moartă în Dunăre, după un accident teribil! Blonda se întorcea la părinţi, în Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Pe drum, în zona localităţii Sviniţa, din cauza condiţiilor nefavorabile, ea a pierdut controlul volanului, maşina a derapat din cauza poleiului format pe carosabil şi a ”plonjat” în apă!

Anca Pop, relaţia secretă cu un burlac celebru! Ce s-a întâmplat pe o plajă fierbinte

În mod surprinzător, cu ceva vreme înainte de a se produce nenorocirea, cântăreaţa dezvăluia că vrea să îşi trăiască viaţa la maxim, fie că avea o legătură cu un bărbat sau cu o femeie. (intră să vezi ce ritualuiri făcea Anca Pop, cântăreaţa găsită moartă în Dunăre)

Citeste si: Noi informaţii legate de moartea artistei Anca Pop: „Nu a avut loc niciun accident”

De altfel, Anca Pop a avut relaţia secretă cu un burlac celebru, Andrei Andrei! Legătura cu el a început la filmarea unui clip, în care cei doi au apărut în ipostaze fierbinţi,pe plajă, pe nisip. Cântăreaţa şi bărbatul erau aproape goi şi s-au sărutat cu foc la malul mării, în videoclipul “Help Me Lose My Mind”, un cover al hitului Disclosure. Apropiaţii susţin că, după terminarea înregistrărilor, regretata artistă s-a mai întâlnit de vreo câteva ori cu manechinul, semn că povestea nu s-a terminat acolo.


.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies