Legătura neștiută dintre Georgiana Lobonț și Culiță Sterp! Abia acum s-a aflat cine este bărbatul misterios alături de care s-a fotografiat artista

Vedete

Legătura neștiută dintre Georgiana Lobonț și Culiță Sterp! Abia acum s-a aflat cine este bărbatul misterios alături de care s-a fotografiat artista

Georgiana Lobonț le-a făcut o surpriză fanilor săi odată cu lansarea noii sale piese de dragoste.

În ultima perioadă, Georgiana Lobonț și partenerul său, Rareș Ciciovan au atras atenția publicului după ce bărbatul a oferit declarațiile controversate legate de divorț. Chiar dacă, ulterior acestor mărturisiri, cei doi nu au mai oferit niciun detaliu despre incidentul care i-a pus pe jar pe fanii artistei în timp ce însă se aflau în vacanță în Maldive alături de finii lor, Claudia Puican și Armin Nicoară, internauții s-au grăbit să tragă mai multe concluzii despre posibile motive care ar putea duce la destrămarea cuplului.

Pentru moment, niciuna dintre teoriile emise de internauți nu a fost confirmată de artistă.

De câteva zile s-au întors din vacanță, așa că au început să muncească din greu la piesele care au fost lansate recent. Înainte cu puțin timp ca Georgiana Lobonț să-și lanseze cea mai nouă melodie, a postat în mediul online o imagine de pe platourile de filmare în care se afla cu un bărbat alături, care avea să apară în videoclip, însă a cărei identitate nu a dezvăluit-o inițial, așa că și-a îndemnat fanii să ghicească despre cine este vorba.

Citește și: Georgiana Lobonț a făcut un anunț neașteptat, după ce s-a spus că ea și soțul ei divorțează. Acum totul este limpede. Ce urmează să se întâmple: „Gata, începem anul cum se cuvine”

Georgiana Lobonț, alături de un bărbat misterios

Curioși din fire și nerăbdători să afle cine este, de fapt, misteriosul bărbat alături de care Georgiana Lobonț s-a fotografiat, internauții și-au dat cu părerea în secțiunea de comentarii.

Dacă unii au spus că este vorba chiar de finul ei, Armin Nicoară, cei mai mulți dintre ei au fost de părere că se află alături de Culiță Sterp, crezând că următoarea melodie lansată va fi în colaborare cu îndrăgitul artist.

 „Oare cine să fie? Un invitat surpriză. Ghiciți?”, a scris Georgiana Lobonț în mediul online.

La scurtă vreme după mesajul postat de artistă, cei mai mulți dintre fani au menționat că este vorba despre Culiță Sterp, unii au spus că ar fi Bogdan de la Ploiești sau Jador, însă niciuna dintre aceste variante nu a fost cea corectă.

Bărbatul „misterios” din imaginile postate de cântăreață era chiar soțul său, Rareș Ciciovan, alături de care a filmat videoclipul pentru cea mai nouă piesă a sa.

Citește și: Armin Nicoară rupe tăcerea, după ce s-a întors în România! Cum se înțelege, de fapt, cu Claudia Puican după ce s-a spus că el i-ar fi spart casa Georgianei Lobonț: „Am început să strâng hainele”

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Ce studii are Georgiana Lobonț?

În cadrul unui interviu, Georgiana Lobonț a povestit fanilor săi cum a ajuns să devină una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, dar și ce studii are și ce își dorea să ajungă în viață, de fapt.

Artista a urmat cursurile Facultății de Drept, iar visul său era să activeze în domeniul juridic, să devină avocat, procuror sau judecător, însă se pare că viața i-a schimbat total cursul în plan profesional.

„Eu visam să fiu judecător sau procuror sau avocat, deci am făcut Facultatea de Drept, numai că, după ce ne-am căsătorit, la câteva luni, ne-am dat seamă că totuși se câștigă bani din muzică. Eu deja cântam și mergeam pe programe, adică cântam 50-40 de minute la o nuntă”,  a spus Georgiana Lobonț.