Legatura nestiuta dintre Lavinia Parva si Radu Mazare! Sotia lui Stefan Banica Jr si fostul primar s-au jucat de-a „Piratii din Caraibe”!

Un pictorial realizat acum 7 ani reprezinta legatura nestiuta dintre Lavinia Parva si Radu Mazare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Cateva poze reprezinta legatura nestiuta dintre Lavinia Parva si Radu Mazare. In 2011, cei doi au realizat un pictorial inedit la malul marii. „Radu Mazare a acceptat propunerea revistei Tabu de a poza pentru coperta urmatorului numar. Edilul orasului de la malul marii a fost transformat de stilistii publicatiei in Jack Sparrow, personajul pe care Johnny Depp il interpreteaza in „Piratii din Caraibe”, scria presa mondena.

Legatura nestiuta dintre Lavinia Parva si Radu Mazare. Lavinia a semanat cu Keira Knightley

“Alaturi de el, Lavinia Parva a fost la randul ei machiata si imbracata expres ca sa semene cu Keira Knightley. Pictorialul a fost realizat in Portul Tomis din Constanta, iar Mazare a fost costumat cu cizme inalte, sabie, peruca, bandana, cercei si coliere de fildes”, se mai dezvaluia despre pictorialul realizat de cantareata si primarul Constantei de la acea vreme. (vezi motivul pentru care Lavinia Parva a fost amendata drastic de politie)

fara descriere

Legatura nestiuta dintre Lavinia Parva si Radu Mazare. Fostul primar a cerut azil in Madagascar

Pictorialul din 2011 reprezinta legatura nestiuta dintre Lavinia Parva si Radu Mazare. Intre timp, Lavinia s-a maritat cu Stefan Banica Jr, in timp ce Radu Mazare a avut probleme cu justitia, fiind cercetat intr-un dosar in care era acuzat de luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese. Mazare a fost achitat recent, dar el se afla in Madagascar, acolo unde ara statul de azilant pe o perioada de un an.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate