Legatura nestiuta dintre Paula Iacob si Madalina Manole! “Nu era disperare!” Ce spunea avocata despre artista care s-a sinucis

Inainte de a se casatori cu Petru Mircea, Madalina Manole a avut un mariaj de cativa ani cu compozitorul Serban Georgescu. La divortul de acesta, Madalina a avut-o avocat pe Paula Iacob.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

La scurt timp dupa moartea Madalinei Manole, Paula Iacob a marturisit ca i-a fost avocat in procesul de divort de primul sot. Celebrul avocat, care a murit in urma cu doi ani, a povestit cum a decurs divortul cantaretei si cum s-a comportat aceasta cu sotul, acuzat de infidelitate.fara descriere

fara descriere

“Madalina era foarte sensibila, mult prea sensibila. Am cunoscut-o cand a divortat de primul sot. A fost de-o bunatate si de-o sensibilitate in divortul acela ca aproape imi venea s-o bat cand am vazut cat vrea sa-i lase si cat i-a si lasat sotului, in ideea ca el e mai atasat de obiecte decat e ea. "Lasati, ca eu poate voi castiga mai mult!..."

Era un om bun, dar prea sensibil. I-am si spus ca, daca as avea multe cliente cu blandetea ei, as fi chiar nefericita ca n-as mai putea sa lovesc in niciun barbat in divorturi (…) La partaj a fost o doamna. A lasat casa, mobila. Nu era pe disperare. Mergea pe ideea ca poate langa alt barbat isi va implini dorinta de a avea un copil”, povestea Paula Iacob intr-un interviu.

fara descriere

Dupa cativa ani, Madalina Manole s-a recasatorit cu Petru Mircea, cu care a si avut un baiat. Numai ca in ziua in care trebuia sa implineasca 43 de ani, artista s-a sinucis, lasandu-si copilul de nici doi ani orfan de mama. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate