Legea anti-fumat e sublima, dar nu o respectă nimeni! Imaginile care arata clar ca in cluburi se fumeaza fara nicio jena

Chiar daca legea prevede amenzi de pana la 500 de lei pentru persoanele fizice si pana la 15.000 de lei pentru firme, nimeni nu pare sa bage asta in seama. O dovedesc imaginile surprinse recent intr-un club din Capitala. ##VIDEO501320##

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

Mai exact, desi lucrul cu foc deschis este interzis in incinta incaperilor si, de asemenea, este interzis fumatul, unii au gasit o portita prin organizarea unui eveniment rezervat doar pentru anumite persoane.
fara descriere
"Lucrurile acestea pe care le tot vedem prin Bucuresti si prin restul tarii sunt nici macar la limita legii, ci sunt profund ilegale! Daca dam o invitatie sau punem un criteriu de intrare, el se transforma din spatiu public in spatiu privat. Nicidecum! Singura varianta in care am putea fuma intr-un astfel de spatiu ar fi sa inchidem barul si sa ne strangem un grup de prieteni.", a declarat Adrian Cuculis, avocat.

Si reprezentantii de la ISGU atrag atentia ca fumatul este in continuare interzis in spatiile publice.

"In primul rand, este foarte importanta respectarea capacitatii de primire a salilor in care se desfasoara astfel de evenimente cu public numeros. Este importanta instruirea personalului pentru a lucre cu mijloacele de interventie, vorbim de stingatoare. In cazul in care localul in care aveti de gand sa petreceti e prea aglomerat, este indicat sa parasiti zona, inainte ca o situatie de urgenta sa apara.", a declarat Catalin Chirca, de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate