Legendarul Oscar Benton a acceptat o trupa romaneasca in deschiderea concertului de la Bucuresti! “White Mahala” va interpreta celebrul hit “Bui-Bui” intr-o varianta proprie, facuta special pentru eveniment!

Trupa “White Mahala” va canta in deschiderea concertului Oscar Benton de la Bucuresti , care va avea loc pe 2 noiembrie la Sala Palatului. Managementul legendarului bluessman a confirmat formatia din Romania ca fiind " opening act" pentrul show-ul din Romania!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereOscar Benton va sustine un concert la Bucuresti“White Mahala” este o trupa nou infiintata, insa are in componenta muzicieni cu experienta, precum Doru Cinca tobe - (ex Trupa veche), Silviu Enache chitara- k-risma, Daniel Nicolae clape - k-risma,  Calin Vama chitara bass si Ovidiu Niculescu voce. "Initial nu ne-am dorit sa cante cineva in deschidere”, declara promotorul evenimentul, impresarul german Christian Raetscher, dar baietii de la “White Mahala”  au facut un cover in stilul lor dupa hitul lui Benton, “Bui-Bui”!

fara descriereTrupa "White Mahala" va canta celebrul hit "Bui-Bui"“L-am prezentat managementului sau! Surpriza, chiar Benton insusi l-a ascultat, iar  prima intrebare din partea lui a fost: cati ani au baietii astia. I-am spus ca sunt cam de varsta celebrei lui piese, iar el a fost impresionat de faptul ca niste tineri au facut un cover dupa un cantec vechi. I-am mai zis ca solistul, Ovidiu Niculescu, este actor si va juca alaturi de celebrul Steven Seagal in noua pelicula “A Good Man", lucru care i-a placut si mai mult artistului! Astfel ca a acceptat sa ii cante formatia din Romania in deschiderea concertului!”, a mai spus Raetscher.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate