Legendarul saritor cu prajina, Serghei Bubka a ajuns in Romania. El a vorbit in premiera pentru WOWbiz

Distribuie pe:

##VIDEO816##

 

fara descriere

 

Cel mai valoros saritor cu prajina din toate timpurile, legendarul Serghei Bubka a ajuns la Bucuresti, la invitatia oficialilor Federatiei Romane de Atletism, federatie care in acest final de saptamana aniverseaza 100 de ani de la infiintare. La doar cateva minute de la sosirea in Romania, Bubka a acordat primul interviu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.

WOWbiz: Sunteti pentru prima data in Romania?

Serghei Bubka: Am mai fost aici , dar cu foarte multi ani in urma, pe vremea cand faceam sport de performanta. Ma bucur ca sunt din nou in Romania, pentru a fi prezent la un eveniment atit de important, cum este cel legat de aniversarea a 100 de ani de la infiintarea Fedratiei Romana de Atletism.

Aveti multi prieteni intre atletii romani?

O, da ! Unul dintre ei este chiar aici, de fata ( nr arata spre Sorin Matei, presedintele Federatiei Romane de Atletism, care l-a intampinat la Otopeni). Sunt bun prieten cu Gabriela Szabo dar si cu alte nume importante din atletism dar si din sportul romanesc.

In Ucraina, Mircea Lucescu este un considerat unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul ucrianean....

Este un antrenor foarte bun.Il apreciez mult si pe Razvan Rat. M-am intalinit de cateva ori, atat cu Mircea Lucescu dar si cu Razvan Rat.

Sa inteleg ca sunteti un fan al echipei Sahtior Donetk?
Evident ca da. Mai ales ca eu provin din Dontek. Imi place mult stilul lor de joc.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate