Lenny Kravitz revine în România, după 11 ani! Pe 6 mai 2019, fanii îl pot vedea live la Cluj-Napoca

Lenny Kravitz revine în România, după 11 ani! Pe 6 mai 2019, acesta va susține un concert memorabil, așa cum și-a obișnuit fanii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Pe 6 mai, Kanal D si WOWbiz.ro asigura perimetrul de distractie cu Lenny Kravitz, live, la Cluj Napoca!.

Lenny Kravitz revine în România, după 11 ani. De data aceasta, artistul va concerta în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, iar biletele sunt deja puse în vânzare.

Bilete sunt disponibile pe iabilet.ro, eventim.ro și lennykravitz.emagic.ro.

Mereu misterios și cameleonic, Lenny Kravitz a dezvăluit cum a compus piesele de pe ultimul album, în urma unui vis. Acesta a fost inspirat de ceea ce se întâmplă în politica, dar a compus piese și în urma unor experiențe personale traumatizante, când a aflat că mama sa suferă de cancer.

"Vorbesc despre fiecare națiune", afirmă el. "Guvernele par să creadă că calea spre pace este prin mai multe războaie. Asta e înfricoșător. Creierul uman este un lucru minunat și uimitor care a creat atât de mult. Cu toate acestea, până în aceste timpuri, nu am găsit încă o modalitate de a soluționa o dispută fără violență ".

"Rugăciunea spirituală de deschidere " a "We Can Get It All Together" îl vede pe Kravitz vorbind lui Dumnezeu pentru eliberarea personală. Cu cât mai aproape voi fi “I’ll Always Be Inside Your Soul”, juxtapune undele oceanice, anii 80 și urmele finale de Kalimba. În altă parte, imnul păcii "Here To Love" susține un mesaj înălțător oferit încă o dată ca "o descărcare spirituală completă".

Citeste si: Pe 6 mai, Lenny Kravitz, live la Cluj Napoca! Artistul și-a compus multe piese inspirat de vise, în urma unui turneu mondial

Citeste si: Lenny Kravitz revine în România pentru un concert, în premieră în Cluj-Napoca!

Citeste si: Premieră la Cluj-Napoca: Concert Lenny Kravitz pe 6 mai 2019

De ce a compus piesa „Johnny Cash”

"Johnny Cash" este o piesa centrală emoțională. Corzi prăfuite răsună când vocea lui atinge înălțimi cerești. Într-unul din momentele cele mai intime, nu doar ale albumului , ci din întreaga lui carieră - el povestește ziua în care mama sa a murit.

"Mama mea se lupta cu cancerul", ofteaza el. "M-am întors în LA de la turneu și locuiam în casa producătorului Rick Rubin. M-am dus direct la spital de la aeroport și am petrecut ziua cu mama mea. Odată ce am ajuns la casa lui Rick, cineva mi-a dat un mesaj că a murit când eram în tranzit. Am început să urc pe scări, iar Johnny Cash și June Carter mergeau jos. Au întrebat cum eram. I-am spus că mama mea a murit. Cei doi m-au prins, m-au ținut și m-au consolat. Erau singurii oameni acolo; au devenit familia mea pentru acel moment. În cântec, cer cuiva să mă țină ca Johnny Cash și să-mi șoptească în ureche, așa cum a făcut-o June Carter.

 

O alta melodie care se evidentiaza, "Low", foloseste rifful sălbatic și acompaniamentul vocal, al unui vechi prieten, Michael Jackson, dintr-o înregistrare anterioară pentru Kravitz. Acest lucru s-a dovedit a fi o completare perfectă la "Low", completând piesa.

Kravitz adaugă: "Este o onoare să-l avem in această piesă. Strigătul tribal pentru care era cunoscut e detaliul perfect.

De-a lungul Raise Vibrations, Kravitz rămâne un adevărat original. De la lansarea Let Love Rule in 1989, el a vandut 40 de milioane de albume în ntreaga lume și a câștigat patru premii GRAMMY® consecutive, stabilind recordul pentru "cele mai multe victorii din categoria" Best Male Rock Vocal Performance . Vedete precum Madonna, Aerosmith, Prince, David Bowie, Mick Jagger, Jay-Z, Drake, Avicii și Alicia Keys au colaborat cu acesta. Un actor apreciat, având roluri în filme precum "The Hunger Games", Precious, și "The Butler" de Lee Daniels. Firma sa de creație Kravitz Design Inc, prezintă un portofoliu impresionant de proiecte remarcabile, cu o gamă care include hoteluri, proiecte de condominiu, locuințe private și mărci legendare de top precum Rolex, Leica și Dom Perignon.

Pe măsură ce ridică încă o dată standardele pentru muzică, încă nu există nimeni ca Kravitz. Este pe o vibrație proprie. El afirmă: "Mesajul meu este unul de unitate. De la Let Love Rule la Raise Vibrations, dacă te motivează și te inspiră, e frumos. "

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate