Leo de la Kuweit a scăpat de pușcărie. Procurorii au clasat dosarul în care manelistul era inculpat

Leo de la Kuweit a scăpat de pușcărie. Procurorii au considerat că infracțiunea comisă de lăutar nu este așa gravă.

Leo de la Kuweit
Autor: Elena Popescu

In articol:

Leo de la Kuweit, pe numele său real, Leonard Mădălin Octavian Gaftone, a scăpat de pușcărie după ce procurorii au clasat dosarul în care lăutarul era implicat. Leo de la Kuweit este una dintre victimele interlopilor din clanul Duduianu.

Leo de la Kuweit
Leo de la Kuweit[Sursa foto: Facebook]

Leonard Mădălin Octavian Gaftone a fost inculpat într-un dosar  instrumentat de procurorii din Craiova.

Însă, oamenii legii au decis să claseze dosarul pentru că infracțiunea comisă de lăutar nu a fost atât de gravă.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Polițistul care nu a vrut să dea amenzi la priveghiul lui Emi Pian e putred de bogat! Florin Vîlnei, sindicalistul empatic cu interlopii, are trei case și un apartament!

Conform legii, „în cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei;(...)

ordonanța prin care s-a dispus renunțarea la urmărirea penală, verificată potrivit alin. (10), se comunică în copie, după caz, persoanei care a făcut sesizarea, părților, suspectului, persoanei vătămate și altor persoane interesate și se transmite, spre confirmare, în termen de 10 zile de la data la care a fost emisă, judecătorului de cameră preliminară de la instanța căreia i-ar reveni, potrivit legii, competența să judece cauza în primă instanță”.

Leo de la Kuweit, victima clanului Duduianu

Leo de la Kuweit este victima a interlopilor din clanul Duduianu. Membrii clanului au fost acuzați de șantaj și tâlhărie după ce au cerut sume mari de bani de la cântăreții de manele,printre care Florin Salam, Leo de la Kuweit şi Marian Oprea.

Citeste si: Scandal între maneliști! Miraj, fratele lui Tzancă Uraganul, îl trage de urechi pe Florin Salam! ”Te învață prost”

„În perioada octombrie 2017- iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, se arată într-un comunicat al procurorilor care i-au trimis în judecată pe Ştefan Duduianu, Florin Duduianu, Nicolae Constantin (zis Aramis), Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Sofian Văduva, Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Miltiade Văduva și Ion Corporan.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Salam, sincer când vine vorba de nașul său, Adi Minune! Declarații șocante despre manele si talentul celor din jurul lui

Măcel între clanuri în Capitală. Duduianu și Miky Vasiloi și-au declarat război!

Mesajul soției lui Marinică Nămol, de ziua manelistului! L-a iertat, iar el s-a revanșat: ”Mă faci cea mai fericită”

Succes incredibil pentru 4 zodii săptămâna aceasta. Totul le merge perfect

Doliu uriaș în lumea muzicii. A murit IMEDIAT DUPĂ VACCIN. Avea doar 48 de ani

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Rusia continuă șantajul nuclear. A respins toate propunerile ONU privind demilitarizarea centralei Zaporojie

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies