Leo de la Strehaia a trecut prin momente de groaza la miezul noptii! A fost urmarit ca-n filme de politisti: "De ce ma impusti?"

Daca saptamana trecuta a ramas fara masina si a trecut prin momente cumplite, acum Leo de la Strehaia a primit o alta lovitura, intrucat a fost urmarit de politie la miezul noptii.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere‘’Eram cu fiul meu, care se afla la volan, si cu Dana, ne intorceam acasa, cand o masina de politie ne-a urmarit  pe o straduta fara sa faca vreun semn sa oprim si cand am oprit la mine la poarta, abia atunci s-a dat drumul la girofar, pe motivul ca am depasit pe trecerea de pietoni la Jolie Ville. Totul s-a intamplat la ora doua noaptea si nu era nimeni pe strada, ei stateau la panda acolo.’’, a povestit Leo de la Strehaia pentru Cancan.

Mai mult de atat, Leo a avut un dialog halucinant cu oamenii legii, intrucat in timp ce i se scria procesul verbal, acesta a mers la masina de politie si a inceput sa-l filmeze: "De ce ma impusti? Zi-mi de ce ma impusti?’’, ii intreba Leo pe cei doi politisti, care nu au negat faptul ca l-ar fi avertizat ca il impusca, ba chiar au recunoscut ca se putea intampla o tragedie, daca fugea.

‘’Mergeti la masina, va rog frumos! Nu va impusca nimeni, daca fugeati, da!’’
, a fost raspunsul unuia dintre cei doi oameni ai legii.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate