Leo de la Strehaia, atac fără precedent la adresa Ancăi! ”E nimfomană și face și altceva (cu gura)!” Anca de la Strehaia: ”A rămas un prost, a făcut depresie la cap”

Scandalul de la Strehaia s-a lăsat cu acuzații incredibile între Leo și Anca. Cei doi își aruncă cuvinte grele.

leo de la strehaia
Autor: Radu Constantin

In articol:

Leo s-a întors la Strehaia și susține că Anca, mama copiilor lui, a fugit cu un tânăr de 19 ani.

Problema cea mai mare este că aceasta a plecat la Pitești cu actele de la casă, care sunt pe numele ei.

Leo de la Strehaia: ”Anca nu e femeia pe care o știți voi! Și-a pus silicoane, botox”

Leo de la Strehaia a lansat la adresa Ancăi acuzații extrem de grave, printre care și faptul că i-a fost infidelă. El spune că Anca de la Strehaia nu este cea pe care o știe lumea și că aceasta are obiceiuri sexuale ieșite din comun pentru o țigancă.

Anca de la Strehaia
Anca de la Strehaia răspunde la acuzații

”Vouă vi se pare normal ca Anca, o țigancă, să-și pună silicoane, să-și pună botox și să mai facă și altceva (cu gura, n.r.)? Nu se face așa ceva la țigani? Ați înțeles?(...) Anca este o femeie pe care voi nu o vedeți... Ea, aparent, nu face așa ceva, dar aparențele înșală. Anca e foarte... cum să vă spun eu vouă...

cum este un bărbat afemeiat, așa e ea... e cam nimfomană!”, a spus Leo de la Strehaia pe vlogul său.

Anca de la Strehaia: ”Leo l-a băgat în pământ pe taică-său”

Câteva ore mai târziu, Anca i-a răspuns în termeni duri. Ea i-a transmis că nu va renunța la casa din Strehaia și că-l va scoate pe acesta din ea.

Citeste si: El este poliţistul argeşean care l-a trântit la pământ pe bătrânul care a murit sufocat. Trecutul său este unul controversat- bzi.ro

”Tatăl lui, socru-meu, a pus casa pe numele meu, aveam toate pământurile pe numele meu, stația de PECO, parcări, pentru că avea încredere în mine că eu n-o să le vând, n-o să le las niciodată.

De ce n-a pus pe numele lui? Sau pe numele soacrei mele? Pentru că nu avea încredere în ei. Soacra mea, când avea galbeni, bani mulți, lua pe furiș de acolo fără să știe el. Ei l-au supărat, el l-a omorât, Leo l-a băgat în pământ în seara aia, când a cerut bani de la el.(...) El a gonit copiii ăia mici de acasă, să stea singur. Un nebun! E nebun la cap, să mă facă în halul ăsta.

Eu nu vreau să-l scot afară din casă, ca un milog. El nu are nici curent în casă, acolo. Când se filmează, trage un fir de la vecinul. E un prost, a rămas prost, a făcut depresie la cap. Un bolnav la cap! Îmi spune el în toate felurile, că eu sunt deformată, că alea... Păi cum arată el, cine se mai uită la el? Un sclerozat ce e! A stat cu Olga la mine în casă, au împuțit casa!

anca de la strehaia
Anca de la Strehaia și-a pus silicoane

Ce vrea, să mă omor? Că dacă mai zice ceva, să fac ceva? Nu mai am liniște, nu mai am nimic din cauza lui. Ce vrea, să nu mă mai duc acasă? Mă duc acasă când vreau, îl scot afară cu toate hainele. Ce vrea acum? Să-l iau, să-l iubesc? Sclerozat, așa, nebun?

Are susținători, pe Olga! Olga e o nebună, Olga n-are familie. Niicodată n-a avut familie. Mergea pe la lume prin casă, stătea câte două trei zile, o dădeau dispărută! Ce știe aia? O împuțită, o știrbă, care n-ar dinți în gură. Și-a scos dinții de aur din gură ca să-i vândă, să-i dea bani lui frate-său!”, a spus Anca de la Strehaia pe vlogul său.

Anca: ”Eu nu sunt ca Olga de la Strehaia, să bag pe toată lumea în pat”

Anca de la Strehaia, care nu a fost niciodată măritată în acte cu Leo, a respins acuzațiile legate de apetitul său sexual. Ea spune că e o femeie la locul ei și nu i se poate reproșa nimic.

”Zice Olga că eu băgam bărbați în pat! Pe cine am băgat eu în pat? Eu dormeam cu nepoțeii în pat. Cum zice ea așa? Păi eu sunt ca ea, cum face ea și bagă... pe toată lumea? Că nu vreau să spun acum, să implic lume, vecini și toate astea. Și Leo spune că am avut peste 500 de bărbați. Nu vedeți că nu judecă, că e nebun la cap? A turbat! Are uitătura aia strâmbă, a luat-o razna. Pe cine am adus eu? Să mă mărit eu? Nu vreau să mă mărit, de ce mă obligă el? Nu vreau să mai aud de el în viața mea”, a încheiat Anca de la Strehaia.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini de senzație de acum 30 de ani! Cum arăta Leo de la Strehaia pe vremea când se însura cu Anca

Scandal total în casa lui Leo de la Strehaia! ”Prințul Țiganilor”, criză de nervi cum nu s-a mai văzut

Dana Criminala are amant! Avem toate detaliile

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Denise Rifai a fost cerută în căsătorie. Prezentatoarea aruncă bomba: Îmi doresc copii

CUTREMUR IN SHOWBIZ! De cine ar fi indragostit acum Cătălin Măruță. Probleme mari pentru Andra

Nave de război rusești în Canalul Mânecii. Marina Regală Britanică a intrat în alertă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies