Leo de la Strehaia cică divorțează, dar tot se distrează cu femeia de care "nu mai vrea să audă"! Avem DOVADA

Vestea că Leo de la Strehaia vrea să divorțeze, la trei ani de la căsătorie, de Dana Criminala, a surprins întreaga lume a showbiz-ului, cu atât mai mult cu cât toată lumea credea că relația lor este numai ”lapte și miere”.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Cu toate acestea, recunoaște Leo de la Strehaia, lucrurile sunt extrem de complicate între ei, iar la trei ani de la căsătorie, lucrurile au devenit suficient de încurcate încât să nu se mai înțeleagă, motivul invocat fiind banii.

Citeste si: Leo de la Strehaia a băgat divorț de Dana Criminala! "Nu ne mai înțelegem, m-a dat afară din casă"

Citeste si: Raluca Podea a fost hărţuită de Leo de la Strehaia: „El tot insistă. Nu e genul meu, nu-l vreau. M-a luat puţin greaţa”

Citeste si: Leo de la Strehaia, speriat cumplit! ”Mi-e frică că o să mor, ca Maharu”

Relația dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala este, acum, în impas, ”Prințul Țiganilor” susținând că sunt în situația de a divorța. Cu toate acestea, până acum, cel puțin din imaginile postate pe conturile lor de socializare, relația Danei Criminala cu Leo de la Strehaia părea perfect. ”Erau de nedespărțit, mergeau împreună peste tot. Nu știam că au probleme financiare, așa cum zic ei acum”, ne-a spus un apropiat de-al familiei lui Leo de la Strehaia. Iar dovada vine chiar din fotografii, ei fiind, zilele  trecute chiar, împreună la un grătar care s-a finalizat cu o petrecere de pomină în casa pe care o împart.

Iar în fotografiile cu pricina, Leo de la Strehaia și Dana Criminala par să se iubească enorm, focoasa mamă a renatei fiind lipită în toate imaginile de controversatul personaj monden, fiind, la un moment dat, la un pas să se cațere pe el, din dragoste. Mai mult decât atât, de curând, atunci când Leo de la Strehaia era la un pas de moarte, Dana Criminala l-a îngrijit cât a putut de bine, reușind să îl facă să treacă peste problemele de sănătate și să revină la viața, ușor haotică, pe care o avea înainte, o viață printre grătare și petreceri, alături de apropiații lui, în ciuda faptului că medicii i-au recomandat să fie mai reținut.

fara descriere

Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, brunetă fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună. “Nu vreau copii cu Dana, nu mai sunt la vârstă potrivită, dar în rest avem, împreună, tot ce trebuie pentru a fi o familie fericită”, ne-a explicat Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, schimbările din viaţa Renatei sunt suficient de multe de când nu se mai iubeşte cu Leo de la Strehaia. De altfel, pentru a se căsători cu Dana Criminala, Leo de la Strehaia a fost nevoit să divorțeze pe prima lui soție, Anca, provocând controverse puternice în comunitatea rromă.

 

Leo de la Strehaia, în pericol din cauza mâncării și fumatului

Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii și diagnosticul pe care i l-au pus medicii. ”Am suferit un preinfarct. La mine sunt și mai periculoase asemenea situații, mai ales că am fost operat acum câțiva ani pe cord deschis, la Timișoara. Medicii au fost senzaționali, au muncit din greu să mă salveze”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, medicii l-au și certat pe Leo, atrăgându-i atenția că dacă nu le respectă indicațiile nu o să o mai ducă prea mult. ”Mi-au spus că dacă nu las țigările o pățesc. Trebuie și să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi... Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicațiile, dar mi-e mie greu să renunț la toate astea”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate