Leo de la Strehaia e la un pas de moarte, iar Dana Criminala face show! La piscină! Imagini bombă

Leo de la Strehaia a trecut, zilele acestea, prin unul dintre cele mai dificile momente din viața lui, ”Prințul Țiganilor” suferind un atac vascular cerebral, ajungând imobilizat la pat.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Leo de la Strehaia a trecut, așa cum WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate, printr-un AVC, starea lui de sănătate fiind problematică. Cu toate acestea, din fericire, chiar dacă nu încă nu s-a recuperat, Leo de la Strehaia a putut să vorbească, din nou, zilele trecute.

Citeste si: Șoc în showbiz! Leo de la Strehaia, în stare gravă! A făcut un atac cerebral vascular! ”Încă nu e sigur nimic, poate să moară oricând” EXCLUSIV

Citeste si: Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, a arătat totul, la piscină! Fotografii interzise minorilor

Citeste si: Soția lui Leo de la Strehaia, disperată de arestarea lui! Dana Criminala: ”Nu știu ce să fac...”

Și, spre surpriza tuturor, Leo de la Strehaia, de cum a putut să vorbească, impresionat de grija cu care a fost tratat de soția lui, Dana Criminala, i-a sugerat acesteia să se distreze și ea puțin, motiv pentru care, profitând de vremea perfectă, aceasta a mers la piscină. Iar acolo, Dana Criminala a demonstrat, încă o dată, că își merită porecla din plin. Dovedind un tonus fizic demn de invidiat, deși a depășit vârsta de 40 de ani, Dana Criminala a arătat tuturor de ce viața de familie a lui Leo de la Strehaia este una fericită. Și, purtând costume de baie care mai de care mai neîncăpătoare pentru bustul ei impresionant, punându-șui în valoare picioarele bine lucrate la sală, fără picătură de celulită, Dana Criminala s-a bucurat la maximum de zilele petrecute la piscină. Mai mult chiar, într-una dintre seri a avut șocul să primească, d ela soțul ei, imobilizat la pat, prin curier, un buchet uriaș de trandafiri roșii, unul care să îi spună, fără cuvinte, ce înseamnă ea pentru Leo de la Strehaia.

”Leo i-a cerut să se distreze, a înțeles că Dana era și ea obosită după ce, zile la rândul, nu s-a mișcat de lângă patul ei. De aceea a și insistat ca ea să meargă să se relxeze și i-a spus că pe el nu îl interesează ce spun alții despre ce face ea, el știe mai bine care e relația lro decât bârfitorii”, ne-a spus un apropiat de-al familiei lui Leo de la Strehaia.

 

fara descriere

Leo de la Strehaia, în pericol din cauza fumatului

Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au aflat primii și diagnosticul pe care i l-au pus medicii. ”Am suferit un preinfarct. La mine sunt și mai periculoase asemenea situații, mai ales că am fost operat acum câțiva ani pe cord deschis, la Timișoara. Medicii au fost senzaționali, au muncit din greu să mă salveze”, ne-a spus, acum ceva vreme, în exclusivitate, Leo de la Strehaia. În altă ordine de idei, medicii l-au și certat pe Leo, atrăgându-i atenția că dacă nu le respectă indicațiile nu o să o mai ducă prea mult. ”Mi-au spus că dacă nu las țigările o pățesc. Trebuie și să mănânc de dietă, fără sare, fără grăsimi... Nu o mai duc mult dacă nu le respect indicațiile, dar mi-e mie greu să renunț la toate astea”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

 

Leo de la Strehaia, istoric medical de speriat

”Am poftit eu prea mult la tot felul de mâncăruri, iar eu nu prea am voie. Și, oricum, nu mi-am mai făcut de prea mult timp analize… Dar, dimineața mi-e cel mai greu, parcă nu îmi vine nici să mă mai trezesc. Trebuie să mă apuc, din nou, de regim, nu am ce să fac”, ne-a spus Leo de la Strehaia, în urmă cu ceva vreme, pe când se simțea foarte rău. Iar motivul este istoricul său medical, unul stufos până peste poate. Mai exact, acum cinci ani,  Leo de la Strehaia a suferit, în plină stradă, un infarct, el fiind dus de urgență la spital de un amic. Acolo, ”Prințului Țiganilor” i s-a făcut prima intervenție chirurgicală, iar după două săptămâni, la Timișoara, a suportat-o pe a doua. În plus, problemele cu diabetul îi accentuează și mai mult cele cardiace, regimul pe care trebuie să îl urmeze fiind de natură să îl țină în viață pe Leo de la Strehaia.

fara descriere

Leo de la Strehaia, mandat de arest preventiv pentru 29 de zile

Leo de la Strehaia a fost arestat preventiv, după apelul făcut de Parchetul Judecătoriei Sectorului 1. Decizia a fost luată de judecătorii Tribunalului București după ce pe 18 iulie, Leo de la Strehaia, pe numele lui real Stelică Ion Mihai, a fost reținut pentru 24 de ore. ”Vi s-a prezentat faptul cum că eu și fiul meu am fi înșelat o firmă, dorindu-se cu orice preț arestarea noastră, însă nu s-a reușit deoarece în România, trebuie să recunoaștem, nu toți magistratii sunt corupți, sunt magistrați care au smerenia și Binecuvântarea lui Dumnezeu. (...) Am avut, sincer, șansa ca un judecator să judece cauza noastră la modul imparțial, în  baza probele din dosar, ascultandu-mă cu deosebită atentie, fără să mă cenzureze la cuvânt! Nu am avut acces la dosarul penal să pot cunoaște acuzația si probele ce ni se impută, și nici avocatul meu ales. Organul de cercetare penală și procurorul trebuiau să-mi ofere și să-mi  respecte dreptul legal de a studia dosarul, și să nu interzică studiul, ceea ce este foarte grav, încălcându-mi-se dreptul la apărare și egalitate de șanse în justiție, drepturi fundamentale prevăzute de Constituția României”, spunea, pe atunci, Leo de la Strehaia.

Mai mult decât atât, Leo de la Strehaia consideră că procurorii au făcut o serie de abuzuri, motiv pentru care, alături de avocatul său, le va face o serie de plângeri penale. ”Adevărul despre ceea ce mi se impută îl veți cunoaște din punct de vedere juridic în concret după ce voi avea acces la dosarul penal. Cert este că este vorba de o plată de un miliard două sute lei vechi cu plata la termen, adică peste 45 zile cu bon la ordin. Deși scadența este la termenul mai sus menționat, după 5 zile vine poliția și mă acuză pentru înșelăciune, biletul la ordin era emis de Banca, nu era nimic fals, totul este foarte legal, și sunt acuzat pentru înșelăciune. Dar cum poți fi acuzat când plata trebuia să se facă în septembrie 2019, fapta nu există decât după termenul scadent? (...) Organele de cercetare penală la perchiziție mi-au terorizat vecinii și îmi cer scuze față de aceștia! Suntem în ROMÂNIA și vrem, nu vrem, așa se face justiție în anul 2019, cu presiuni și fără probe! Evident că domnul avocat, după ce va studia cu deosebită atenție probele din dosar și procedurile efectuate, va începe să formuleze plângeri penale față de persoanele care se fac vinovate de cercetare abuzivă și represiune nedreaptă, dovedindu-se în final nevinovăția mea și a fiului meu la Secția de investigați  a infracțiunilor din justiție, a magistraților, la Inspecția judiciară”, a mai spus Leo de la Strehaia.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate