Leo de la Strehaia face revoluție pe Youtube și dă premii de peste 30.000 euro abonaților lui! Anunțul incredibil al ”prințului țiganilor”

Leo de la Strehaia revoluționează Youtube-ul și face concurență loteriei. ”Prințul” pune la btaie premii uriașe pe canalul său.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Leo de la Sterhaia promite fanilor lui că-i va îmbogăți. El pune la bătaie 10.000 de euro și 20 telefoane de 6.000 lei/bucata pentru abonații canalului său de Youtube, extragerea urmând să aibă loc pe data de 10 octombrie. În prezent, Leo de la Strehaia are aproape 30.000 de abonați.

Leo de la Strehaia dă premii de peste 30.000 euro pe Youtube! Prințul promite: ”Extragerea va fi la vedere”

”Extragerea va fi live pe Youtube, aici pe canalul meu, Leo de la Strehaia, extragerea se va face prin calculator iar totul va fi la vedere. Calculatorul va extrage 20 de persoane, iar acestea vor primi cte un telefon iPhone 11 Pro Max. Locul întâi, tot calculatorul îl va extrage, va fi de 10.000 euro”, a explicat Leo de la Strehaia pe canalul său de Youtube. Practic, dacă facem un mic calcul, valoarea premiilor puse la bătaie de Leo este de peste 30.000 euro.

Citeste si: Fosta iubită a lui Dani Mocanu își vinde pozele pe Internet! L-a acuzat pe manelist că vrea s-o ducă ”la produs”

Citeste si: Români, atenție mare! Este anunțul dimineții. Se poate ca tu să fii cel păgubit! - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Bombă în showbiz! Leo de la Strehaia s-a căsătorit cu Dana Criminala! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Citeste si: Leo de la Strehaia s-a umplut de bani de pe urma shaormeriei! Teancurile de bancnote au acoperit o masă întreagă FOTO

Leo promite că extragerea va fi ”pe bune”, adică nu va încerca să măsluiască rezultatul final, care ar putea să-i îmbogățească pe abonații lui.

”Am primit foarte multe mesaje de la dumneavoastră, ”gen” că noi cum vedem cine va câștiga, adică nu e extragerea reală, că eu aș face ”gen”... o să vă zic că da, au câștigat 20 de persoane telefoanele... Nu va fi așa, extragerea va fi Live pe Youtube. Aici o s vedeți toată extragerea și totul va fi la vedere”, a mai spus Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia dă premii de peste 30.000 euro pe Youtube! Succesul în online se lasă așteptat

Leo de la Strehaia produce propriul reality-show pe Youtube, pe canalul propriu. ”Prințul țiganilor” încearcă să reediteze în mediul online succesul pe care l-a avut cu câțiva ani în urmă în televiziune, însă până în acest moment nu a avut încă parte de succesul scontat. Conform socialblade.com, canalul de Youtube al lui Leo de la Strehaia a înregistrat o scădere cu 71,9% a mediei de abonări pe canalul său în ultimele 30 de zile (5.700 de abonași noi) iar la numpr de vizionări, Leo a înregistrat 1,21 milioane views, cu 50,1% mai puțin decât în luna precedentă.

Canalul de Youtube al lui Leo de la Strehaia generază venituri de cel mult 4,8 mii dolari pe lună, ceea ce este destul de puțin față de efortul financiar pe care le implică producțiile respective.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

America surprinde toată Planeta! Nimeni nu ar fi crezut asta. Au pierdut războiul

FOTO/ Super jenant! Au apărut poze cu Raluca Pastramă complet goală! Ea i-a trimis fotografiile unui bărbat! Reacția șocantă a lui Pepe

Anca de la Strehaia, la piscină! Ce a făcut nevasta lui Leo când a trebuit să se dezbrace?

Leo de la Strehaia oferă salarii uriașe angajaților de la restaurantul său! Aruncă cu banii în shaormari, cărora le dă prime de Sărbători și bonusuri de performanță!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies