Leo de la Strehaia, fascinat de nepoata-transsexual a lui Nicolae Guță! Sonia Ferrari: ”Îmi repeta că sunt frumoasă și mă strângea în brațe” EXCLUSIV

Leo de la Strehaia s-a ”amorezat” de Sonia, nepoata lui Nicolae Guță, fără să știe ”micul secret” al blondinei fatale: că s-a născut băiat.

Sonia Ferrari, Leo de la Strehaia
Autor: Radu Constantin

In articol:

Leo de la Strehaia a fost cucerit de Sonia Ferrari, o blondă super-sexy și mega-tunată, pe care a remarcat-o zilele trecute prin București și pur și simplu nu și-a mai putut muta privirea de la ea.

Playboy-ul din Strehaia a abordat-o imediat pe aceasta și i-a cerut numărul de telefon. Sonia este nepoata lui Nicolae Guță și este transsexual.

Sonia Ferrari: ”Am rămas blocați, privindu-ne unul pe celălalt”

WOWbiz.ro a aflat chiar de la Sonia cum a decurs întâlnirea de gradul trei între ea și Leo de la Strehaia. Nepoata lui Nicolae Guță, cunoscută din show-ul ”Chefi la cuțite”, a dezvăluit că acesta ”s-a pierdut în ochii ei” și nu s-a putut abține să n-o strângă în brațe, deși abia o cunoscuse.

Sonia Ferrari
Sonia Ferrari are corp de peste 50.000 de euro

Întâmplarea a avut loc în București, în urmă cu câteva zile. Sonia, care locuiește la Viena, a venit în țară pentru o operație de implant fesier și a rămas aici și pentru recuperare. Nepoata lui Nicolae Guță a ieșit să se plimbe cu un prieten și cu mama acestuia, în vreme ce Leo era cu sora lui, Olga.

”Eu și Leo nu ne cunoșteam, adică eu știam cine este el, dar el nu cred că m-a recunoscut. Ne-am întâlnit întâmplător și mi-am dat seama că mă fixează cu privirea. Atunci m-am blocat și eu puțin și am rămas așa, câteva secunde, privindu-ne unul pe celălalt.

Citeste si: Sonia Ferrari, nepoata lui Nicolae Guță, își face implant fesier de 5.000 de euro! ”O să am fund de braziliancă”! S-a născut bărbat și a investit 50.000 de euro să devină super-femeie! EXCLUSIV

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

L-am întrebat dacă e Leo și el mi-a răspuns afirmativ, după care am rămas câteva minute de vorbă. Îmi repeta că sunt foarte frumoasă. Eu nu i-am spus nimic, vă dați seama că nu poți să spui unui bărbat că e frumos. Dar mi s-a părut mult mai ok decât la televizor”, a dezvăluit Sonia Ferrari pentru WOWbiz.ro.

Nu i-a spus lui Leo că este transsexual

Blonda spune că a făcut schimb de numere de telefon cu Leo de la Strehaia, însă nu i-a dezvăluit că este transsexual. ”I-am spus că sunt nepoata lui Nicolae Guță și mi-a răspuns că parcă își amintește că m-a văzut undeva. Nu părea foarte sigur. Nu cred că știe ”micul meu secret”, adică faptul că m-am născut bărbat. Am făcut schimb de numere de telefon și a rămas că ne mai vedem în zilele următoare”, a mai spus Sonia pentru WOWbiz.ro.

Sonia Ferrari
Sonia Ferrari a participat la Chefi la Cutite

Sonia spune că momentan nu se pune problema unei relații și rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor. ”Vă dați seama că nu am de unde să știu ce se va întâmpla. La prima vedere, Leo mi se pare un tip atrăgător și cred că e o persoană deosebită. A fost cumva un moment electrizant acolo, parcă ne-am pierdut unul în ochii celuilalt. Cred că și el m-a plăcut, altfel nu m-ar fi strâns în brațe cu atâta sete”, a mai glumit nepoata lui Nicolae Guță.

Citeste si: Sonia Ferrari, mesaj dur pentru Carmen de la Sălciua după ce a jignit comunitatea LGBT: „Se vede un fel de noul Mesia al omenirii”

Sonia a investit 50.000 de euro în operații estetice

Sonia Ferrari
Sonia Ferrari s-a născut bărbat

Sonia Ferrari are 26 de ani și s-a născut bărbat. Până în urmă cu câțiva ani s-a numit Marcel, însă a știut mereu că este ”un suflet de femeie prins într-un corp de băiat”. Acum câțiva ani și-a făcut operație de schimbare de sex în Thailanda, după care a investit peste 50.000 de euro în alte operații estetice care s-o facă să arate ca acum. Sonia este nepoata lui Nicolae Guță și este interpretă de muzică balcanică. În prezent, ea locuiește la Viena.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sonia Ferrari, concurenta-transsexual de la ”Chefi la cuțite” este nepoata lui Nicolae Guță! Imagini fierbinți după operațiile de 50.000 euro! EXCLUSIV

Alex Bodi e milionar în euro, dar sora sa e casieriță la măcelărie! Sonia a rămas văduvă acum o lună

Primele imagini cu Loredana Chivu, după ce a ieșit din spital! Diva, de la urgențe, direct la shopping! Imagini EXCLUSIVE

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Război hibrid în România! "Finalul ar putea fi dur și neprevazut"

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Vești bulversante pentru părinți și elevi: Cîmpeanu vrea să schimbe totul, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies