Leo de la Strehaia i-a dat Olgăi 100.000 euro iar aceasta a dat cu banii de pământ! ”Mi-a dat țeapă de 300.000 euro”

Leo de la Strehaia i-a dat surorii lui 100.000 euro iar aceasta a dat cu ei de pământ.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Olga de la Strehaia a făcut o adevărată scenă când a primit 100.000 euro de la fratele ei, Leo de la Strehaia. ”Mi-a dat fratele meu țeapă de 300.000 euro, mi-a dat 100.000”, a comentat Olga nemulțumită, dar cu teancul de bani în mână.

 

Momentul a fost filmat și transmis în direct pe contul de soicalizare al Olgăi, însă dialogul aprins dintre cei doi este vorbit în limba romani, așa că doar cei care o vorbesc pot înțelege ce s-a întâmplat între cei doi.

Scandal pe bani la Strehaia

fara descriere

În imagini se vede cum Leo se duce la sora lui cu două teancuri de bani, iar aceasta începe să țipe și să gesticuleze, după care aruncă cu banii pe jos. Ulterior, Leo îi ridică și iese din cadru, urmat de Olga care continuă să-i reproșeze ceva cu un mic zâmbet în colțul gurii.

Citeste si: După ce fiul i-a murit de gripă, dansatoarea lui Leo de la Strehaia a ajuns cu fiica, de urgență, la Spital! ”Are pneumonie”

Citeste si: Fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, bruneta Renata, show total într-un club de striptease

Citeste si: Brigitte l-a umilit pe Florin Pastramă în public! Ce a făcut bruneta de față cu toată lumea

Se pare însă că până la urmă, Olga de la Strehaia a acceptat ”țeapa” și a luat ”restul” de 100.000 euro de la fratele ei, celebrul Leo.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate