Leo de la Strehaia o face din nou varza pe Loredana Chivu! Orice femeie s-ar simti umilita in ultimul hal daca i s-ar spune asta! “Printul tiganilor” o uraste la maxim si nu mai poate fi oprit!

Leo de la Strehaia nu rateaza vreo ocazie in care sa o jigneasca pe Loredana Chivu pe Facebook! Pe langa faptul ca la aproape fiecare postare despre ea scrie “Loredana Hiv(u)”, “Printul tiganilor” o desfiinteaza din nou, in ultimul hal!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereScandalul dintre Leo de la Strehaia si Loredana Chivu nu are sfarsit! Cei doi se urasc de moarte, iar el este cel mai inversunat, mai ales ca pretinde de la ea sa-i inapoieze o masina de lux! Ei bine, daca nu are ocazia sa o faca in toate felurile la televizor, Leo o bombardeaza din toate “unghiurile” pe Facebook pe asistenta de la Antena 1.

fara descriereRecent, “printul tiganilor” i-a scris unei prietene pe Facebook, la o postare care nu avea absolut nicio legatura cu asistenta de la Antena 1 si a pus urmatorul comentariu: “Am inteles! Ai auzit k Loredana Chivu a fost barbat inainte?”, a fost postarea lui Leo care i-a lasat pe toti cu gura “cascata”!

fara descriere

 

Frumoasa Loredana Chivu ar putea ajunge la puscarie chiar inainte de sarbatori! Vezi cine spune asta

Incredibil! Uite in ce hal o alinta Leo de la Strehaia pe iubita lui! Tu ai accepta acest... apelativ?

Cat de buna este “soacra” lui Leo de la Strehaia! O sa ramai cu gura cascata cand o sa vezi cum arata mama focoasei brunete care se iubeste cu “printul tiganilor”!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate