Leo de la Strehaia, ruptură totală de fosta nevastă, Anca! I-a luat înapoi casa: ”Să se ducă la mă-sa!”

Leo de la Strehaia trece, probabil, prin cea mai proastă perioadă a vieții sale sentimentale, mai ales că, despărțit de Dana Criminala, a ajuns în situația de a se certa, definitiv, și cu prima nevastă, Anca.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

De curând, după ce Dana Criminala i-a dat papucii și nu îi mai permite să îl vadă, Leo de la Strehaia a decis să o ”asalteze” pe Anca de la Strehaia, sperând într-o împăcare.


In articol:

Doar că Anca de la Strehaia l-a refuzat categoric pe ”Prințul Țiganilor”, ba chiar mai mult, pentru a scăpa de Leo de la Strehaia a renunțat la tot ce a avut de la acesta. Inclusiv casa! Lucru pe care Leo de la Strehaia l-a făcut, de altfel, public, în stilul-i caracteristic, pe vlogul său.

”Mi-a dat casa înapoi, ea a plecat la ta-su! Mi-a lăsat-o mie și lui Albinuța (nepoata lui Leo de la Strehaia, n. red.). (...) Anca a plecat de unde a venit, se duce la mă-sa! Voi fi singur în această casă, eu cu nepoțica mea, Albinuța”, a declarat Leo de la Strehaia.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia spera la impacarea cu Anca

Mai mult, Leo de la Strehaia o acuză pe Anca, prima lui nevastă, că ar fi fost o gospodină lamentabilă. ”Uite ce praf e aici. Anca nu era în stare de nimic, nu era în stare Anca să facă și ea curat”, a mai spus Leo de la Strehaia prezentând, ca dovadă, imagini cât se poate de explicite cu dezordinea din casa de care, teoretic, avea grijă Anca de la Strehaia. ”Mulțumim lui Dumnezeu că a plecat Anca din casă după ce am făcut judecata țigănească, și-a luat bagajul, și-a luat tot și a plecat la maică-sa. Îmi pare rău de ea că a plecat la taică-su, dar îmi pare bine pentru mine, că mi-a dat casa înapoi”, a mai punctat Leo de la Strehaia.

 

Leo de la Strehaia, părăsit de toate femeile din viața lui

 

Relația dintre Leo de la Strehaia și cea de-a doua lui nevastă, Dana Criminala, s-a sfârșit cu mare scandal după ce bruneta a decis să nu îi mai permită ”Prințului Țiganilor” să se apropie de ea. ”M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mă mai lasă să ma apropii de ea. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro, stă cu Renata acolo și nu mai vrea să mă vadă. Nu am făcut nimic rău, pe cuvânt...”, explică Leo de la Strehaia. Mai mult, relația cu prima lui soție, Anca de la Strehaia este la fel de proastă, Leo de la Strehaia fiind în situația de a fi refuzat categoric de aceasta.  

Galerie foto 
Citește și:

S-a stins din viață! Maurice Munteanu a făcut anunțul în urmă cu puțin timp! "A murit! Acum sunteți mulțumiți?"

Mama Oanei Roman are probleme grave de sănătate: ”Are multiple afecțiuni de tot felul și nu mai este în putere necesară”

Rugăciunea puternică de Sfântul Dumitru care se rostește astăzi pentru minuni! Detaliile la care trebuie să fii atent în această zi sfântă? Calendar ortodox, 26 octombrie

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, i-a pregătit acestuia o surpriză de milioane de ziua lui de naștere: ”Să te văd mereu zâmbind”

Viviana Sposub și George Burcea se pregătesc de căsătorie?! Cei doi îndrăgostiți vor merge să își viziteze părinții împreună: "Multe momente frumoase..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies