Leo de la Strehaia s-a angajat în închisoare! Ex-milionarul cară sacii cu cartofi și ceapă dar ține și inventarul alimentelor! Dezvăluiri exclusive

Leo de la Strehaia și-a găsit un job la închisoare. Fostul milionar va aproviziona magazia închisorii cu alimente.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Leo de la Strehaia va face cunoștință cu munca, pentru prima dată în viața lui. Condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală, Leo de la Strehaia și-a găsit rapid de muncă în penitenciarul Severin, acolo unde a fost trimis s-și ispășească pedeapsa.

Evident, Leo nu o face de dragul muncii ci pentru că așa va obține câteva zile de câștig, care i se vor scădea din pedeapsă, astfel încât el să poată solicita mai devreme eliberarea condiționată.

Încă nu a acceptat ”jobul” pentru că nu știe dacă face față

”Este posibil să se angajeze, să-și găsească un serviciu. I s-a propus, să zic așa, un post la o magazie de alimente. Cineva de acolo i-a propus să lucreze acolo. Din câte știe el, trebuie aranjate anumite lădițe cu alimente, un fel de inventar pentru alimentele care se folosesc la bucătărie.

Acum, la începutul săptămânii, i se va explica ce și cum. Vom vedea dacă o să-l accepte pe el. El era cam în derivă, se gândea că va fi greu. Vă dați seama că alimentele acelea care probabil vin, sunt și saci de cartofi, ceapă și îi va fi greu cu ridicatul, cu chestiile acestea.

Pentru el e problematic cu greutățile, nu poate să ridice.

Citeste si: EXCLUSIV! Renata Gheorghe l-a dat uitării definitiv pe Leo de la Strehaia! Cine este bărbatul cu care se iubește de 2 ani

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

I se scade destul de mult la pedeapsă, pe el lucrul acesta îl entuziasmează în primul rând și îl face să vrea să accepte.

Eu i-am zis că dacă i se pare în regulă și crede că va face față, să accepte”, a dezvăluit Dana Criminala, soția lui Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia stă într-o celulă de 18 deținuți

Femeia a mai dezvăluit că Leo de la Strehaia s-a îmbolnăvit în spatele gratiilor din cauza faptului că ceilalți deținuți țin în permanență geamul celulei deschis, pentru că fumează în cameră.

Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia a spart toți banii și a ajuns la închisoare

”Fiind foarte mulți în cameră, 18 persoane, se fumează în cameră, bineînțeles, este foarte fum iar geamul stă în permanență deschis. Ușile sunt deschise, este foarte curent. Leo este foarte sensibil și bineînțeles că a răcit, o răceală ușoară, nu ceva grav, dar se simțea după voce”, a mai povestit Dana Criminala.

Citeste si: Diamant Bogatu, unul din cei mai prosperi romi din Timișoara, dispărut fără urmă! Rudele se tem că a fost răpit! Bărbatul are o relație cu sora lui Leo de la Strehaia! Dezvăluiri exclusive

Leo de la Strehaia a fost condamnat la sfârșitul lunii septembrie la 2 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, în timp ce mama lui a primit, în același dosar, doi ani de închisoare. Leo de la Strehaia mai este judecat într-un proces de contrabandă cu benzină, unde prejudiciul calculat de procurori ar fi de 3 milioane euro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies