Leo de la Strehaia s-a umplut de bani de pe urma shaormeriei! Teancurile de bancnote au acoperit o masă întreagă FOTO

Leo de la Strehaia s-a umplut de bani, deschiderea unei shaormerii fiind o afacere bună.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Leo de la Strehaia s-a umplut de bani la puțin timp după ce a inaugurat sharomeria sa din Pitești. Fiul său, Alin, căruia i-a dar afacerea în grijă, a postat recent o fotografie care demonstrează că afacerea duduie, mai multe teancuri de bancnote așezate pe o masă. “Of,of,offf.... Încasările de la shaormerie”, a scris fiul lui Leo. „Dumnezeu să vă dea mai mult... Mergeee bandaa”, au reacționat amicii. (vezi ce a făcut Anca de la Strehaia la piscină)

Citeste si: Leo de la Strehaia, dezvaluiri despre relatia dintre Vladuta Lupau si Armin Nicoara: cum si-au petrecut noaptea impreuna la hotel

Citeste si: Leo de la Strehaia, audiat în dosarul în care fiul său este cercetat pentru înşelăciune cu aparate de aer condiţionat

Citeste si: Leo de la Strehaia vrea să o salveze pe Loredana Chivu! Îi face cadou încă o mașină! Una de 100.000 de euro

WOWbiz.ro a relatat că Leo de la Strehaia oferă salarii uriașe angajaților, după cum reiese dintr-un anunț postat chiar de el: „Angajez personal pentru locatia din Pitești. Salariu atractiv de la 3000 lei. Posturi disponibile: Shaormar. BENEFICII: Prime de sarbatori, bonusuri de performanta, voucher cadou pentru zile de nastere, loc de munca stabil, in cadrul unei companii in plina crestere si continua dezvoltare, masa asigurata zilnic.mediu placut si prietenos. PROGRAM 1 zi cu 1 zi: 10-22”

Leo de la Strehaia s-a umplut de bani. Dani Mocanu a cântat la shaormerie 

Leo de la Strehaia și-a deschis shaormeria acum aproape o lună. “Vă așteptăm mâine 08.06.2020 După ora 12:00 la deschiderea Shaormeriei "LA STREHAIA,, situată în Pitesti”, a postat Leo de la Strehaia pe pagina sa de socializare. El a pregătit o inaugurare specială. „Invitații surpriza la șaormerie lui Leo de la Strehaia, Dana criminala , Marius Televijan , Mihai Nedelcu!”, a explicat Leo de la Strehaia, care, în prima zi de funcționare a fast-food-ului a fost cel care a preparat șaorme pentru clienți, fiind filmat atunci când a servit-o pe Dana Criminala.

Unul dintre primii clienți ai shaormeriei lui Leo de la Strehaia a fost ”Regele Youtube-ului”, Dani Mocanu care, față în față cu ”Prințul Țiganilor” s-a apucat să facă un show de zile mari. Relaxat, Dani Mocanu a intrat în shaormeria lui Leo de la Strehaia, iar acolo a dat nas în nas cu recent convertitul în shaormar ”Prinț al Țiganilor”. Iar acela a și fost momentul în care s-a declanșat nebunia în fast-food.

fara descriere

Leo de la Strehaia s-a umplut de bani: "Am stat câteva ore la distracție"

Astfel, Dani Mocanu s-a apucat să cânte, dansând în același timp cu Leo de la Strehaia și mama lui, Patroana, improvizațiile făcute cu un zâmbet până la urechi atrăgând o mulțime de gură-cască. După terminarea show-ului, Dani Mocanu a servit și o shaorma, cu ”de toate”, care, pare-se, a fost pe placul lui, el revenind, susține Leo de la Strehaia, destul de des în fast-food-ul pe care îl patronează. 

”Am stat câteva ore la distracție cu Dani Mocanu. A cântat, am dansat, ne-am distrat de minune. Oricum, la ce show a făcut, mi-am dat seama de ce îl iubește lumea atât și de ce are succesul pe care îl are. E un băiat cu care poți vorbi și te poți distra”, ne-a mărturisit în exclusivitate Leo de la Strehaia.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate