Leo de la Strehaia, umilință fără margini pentru propria mamă! Și-a bătut joc de ea în ultimul hal Video

Leo de la Strehaia pare să fie decis să își supună familia la tot felul de experimente chiar dacă, uneori, rezultatul este de-a dreptul umilitor pentru cei din jurul său.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia, excese culinare pe banda rulanta
Autor: Calin Perian

In articol:

Mai exact, zilele trecute, Leo de la Strehaia a simțit nevoia să experimenteze – din nou, culinar, evident – și și-a dus rudele să mănânce, împreună, cel mai mare burgher din București.

Citeste si: Leo de la Strehaia, circ la restaurant! ”Prințul Țiganilor” s-a dat în stambă de față cu zeci de clienți Video

Acolo însă, Leo de la Strehaia, amuzându-se copios pe seama mamei sale, Patroana, a pus-o să se înfrupte din burgerul cu pricina, unul practic imposibil de ținut în mână, mai mare decât o farfurie obișnuită. Iar Patroana, amuzată, nu a dat înapoi și s-a înfruptat din burgerul cu pricina, dar fără să folosească tacâmurile, așa cum ar fi fost normal.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia a umilit-o pe Patroana, mama sa

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Și, încercând să muște din respectivul fel de mâncare, Patroana s-a murdărit, la propriu, cu ”meniul” pe toată fața, făcându-i pe ceilalți din familia lui Leo de la Strehaia să se uite ciudat la ea. Dar, parcă decisă să devoreze mâncarea de una singură, mama lui Leo de la Strehaia și-a înfipt și mai abitir mâinile în burger, a rupt cu sălbăticie o bucată și și-a îndesat-o în gură, fără să mai țină seama că s-a murdărit cu sosul care curgea sau că în poală i-au căzut câteva bucăți.

Citeste si: Dana Criminala îi dă ”fatala” lui Leo de la Strehaia: l-a chemat la tribunal și îi cere oficial divorțul! ”Prințul țiganilor”, părăsit de toate femeile după ce a rămas sărac

Și, după ce s-a murdărit cu burgerul suficient pentru a avea nevoie, urgent, de o baie, Patroana i-a invitat pe toți la masă, să se bucure și ei de mâncarea pe care ”o testase” ea în prealabil.

Lucru care, culmea, s-a și întâmplat, în ciuda celor petrecute cu doar câteva secunde mai devreme.

Mama lui Leo de la Strehaia voia să mănânce struții de la Zoo

Patroana, mama lui Leo de la Strehaia, nu este la prima ”aventură” în București, ea, recent, fiind dusă de fiul ei la Zoo Băneasa. Doar că acolo, în momentul în care a ajuns în fața struților, a avut o nouă ieșire care a făcut-o de râs.

Curcani ”, i-a caracterizat Patroana.

Citeste si: Nuntă în pandemie la Strehaia! Cântăreții au purtat măști, mireasa o haină mai groasă! ”Pentru toți băieții care respectă măsurile de protecție”

”Da, din aia de Ziua recunoștinței de la americani”, a aprobat Leo de la Strehaia. Patroana, decisă să demonstreze celor din jur care se uitau la ei ca românii la mașini străine înainte de Revoluție, s-a dat în stambă. Și, nici mai mult, nici mai puțin, s-a apucat să îi ceară lui Leo de la Strehaia să cumpere ”curcanul”, adică ditamai struțul, de la Zoo. ”Ăsta e o găleată de carne”, a precizat Patroana, mama lui Leo de la Strehaia, deja salivând la ideea de a-l găti, așa cum știe doar ea...

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Împăcare istorică. Leo de la Strehaia și Anca sunt din nou împreună: ”Dana Criminala nu mă mai suna”

Leo de la Strehaia, show total după ce a scăpat de COVID!

Familia lui Leo de la Strehaia, decimată de COVID-19! Mama, sora și fiul ”prințului”, testați pozitiv! ”Sunt foarte speriat, mai bine mor și eu”

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies