Leo Iorga a reusit sa invinga cancerul pulmonar! "Am redescoperit bucuria de a trai"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Fostul solist al trupei Compact a vorbit despre lupta pe care a dat-o cu cancerul pulmonar. Dupa o perioada dificila si un tratament pe masura, Leo Iorga se simte bine si ii este recunoscator lui Dumnezeu ca a reusit sa invinga boala.

"Multumesc lui Dumnezeu, in primul rand, ca mi-a dat un semnal pentru a ma duce la control, caci daca as fi intarziat, nici nu am mai fi stat acum de vorba. Am avut sansa sa intru pe mana unor medici foarte buni", a declarat Leo Iorga la Antena 2.

Daca inainte ajunsese sa fumeze chiar si patru pachete de tigari pe zi, acum merge periodic la medic si are grija de sanatatea sa, pentru ca si-a dat seama cat este de importanta.


"Am intrat intr-o chestie cumplita care se numeste chimioterapie, dar care salveaza viata. Cancerul este o boala care isi poate manifesta ghearele cam cinci ani de zile. De aceea ma duc regulat la control, nu doar pentru boala, ci si pentru sanatatea mea generala"
,  a explicat el.

Leo Iorga a marturisit ca a ajuns sa simta o bucurie imensa cand si-a dat seama ca a fentat moartea.

"Intri intr-o valtoare a vietii, ca la centrifuga si toate lucrurile trec pe langa tine. Asta este o realitate. Si, de altfel, redescoperi bucuria de a trai fata de senzatia de a fi pe punctul de a pleca de pe aceasta lume"
, a mai spus cantaretul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate