Leo Iorga ar fi împlinit astăzi 55 de ani! Ce mesaj a publicat fiul lui

Fiul lui Leo Iorga a trasnmis astăzi un mesaj, la o lună de la moartea lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Leo Iorga s-a născut pe data de 2 decemrie 1964, la Arad. Artistul a murit cu doar o lună înainte de a-și sărbători ziua de naștere. Astăzi, el ar fi împlinit vârsta de 55 de ani.

Fiul lui Leo Iorga a publicat pe pagina lui de Instagram un mesaj emoționant pentru tatăl pe care l-a pierdut pe data de 2 noiembrie.

"Mereu o să fiu fericit de ziua ta, aşa am făcut-o până anul acesta şi aşa cred că ţi-ai dori să fim în continuare. Best Father. Miss you.", a scris Paul.

Citeste si: Primele concluzii în cazul copilului mort din Pașcani. Unde au greșit medicii

Amanta lui Leo Iorga, declarații neașteptate după moartea lui

La trei săptămâni le moartea lui Leo Iorga, amanta lui a făcut mărturisiri dureroase. Femeia suferă cumplit, deși artistul a părăsit-o pentru a se întoarce la familie.

„Între noi s-a declanșat o atracție mai mult decât cea profesională. Noi eram foarte mult timp împreună și s-au dezvoltat niște sentimente destul de aprinse pe care eu le-am luat ca atare. Amândoi am fost într-o perioadă mai puțin fastă. Eu veneam după o despățire de doi ani, iar el era de ceva vreme singur. În 2013 ne-am mutat împreună. Am muncit împreună extrem de mult”, a declarat Florența Marin, fosta amantă a lui Leo Iorga, pentru Cancan.

fara descriere

„Eu am fost un plus de energie pentru Leo. M-am folosit de toate instrumentele ca să-i aduc pe scenă.(…) La început, relația cu Leo a fost 90% profesională și 10 % prietenie, dar, cu trecerea timpului, aceste procente s-au egalat.(…)

Prezența mea și a fiului meu, care devenise sunetistul lor, a deranjat. După ce au început problemele medicale, a intervenit familia și s-a produs ruptura dintre noi doi. Mi-am dorit să nu sufere, dar îmi pare rău că boala a venit la el așa devreme. S-a rupt o bucată din sufletul meu. Trebuia să fiu alături de el pe ultimul drum”, a mai declarat Florența Marin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate