Leo Iorga, dat in judecata de fostul coleg Paul Ciuci! II cere daune morale de 10.000 de euro! Leo Iorga: "Eu n-am nicio vina ca lumea imi asociaza mutra cu Compact"

Leo Iorga s-a trezit ca fostul sau coleg de trupa, Paul Ciuci, l-a dat in judecata. Artistul a cerut in instanta ca Leo sa nu mai foloseasca numele trupei “Compact” la concerte sau pe afise si, mai mult, ii cere si daune morale in valoare de 10.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereLeo IorgaLeo Iorga nu vrea sa intre in acest scandal si ne-a marturisit ca el a fost cel care a inscris numele trupei Compact la OSIM, in 1992. “Cred ca s-a urmarit sa ma grabesc sa semnez la notar ca eu nu voi mai asocia numele meu cu Compact, dar fie ca Ciuci vrea sau nu, lumea face legatura imediata intre noi - Ordeanu si cu mine - si perioada pe care unii au considerat-o de aur a trupei respective: 1988-1996. Eu n-am nicio vina ca lumea asociaza mutra mea cu Compact. Eu nu pot sterge trecutul. Noi ne vedem de treaba in formula Pact By Leo Iorga & Adi Ordean, lansam foarte curand un album nou si avem multe concerte, fapt care probabil deranjaza. Nu pot sterge pur si simplu opt-noua ani din cariera mea cu buretele, iar piesele lansate de tandemul Ordean - Iorga in acea perioada au devenit peste ani hituri de necontestat: Trenul pierdut, Dupa ani si ani, Sa te gandesti la mine, Singur in noapte, Cine esti tu, oare ? Toamna, s.a.m.d.”, ne-a declarat Leo Iorga.fara descrierePaul Ciuci

Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca avocatul care-l reprezinta pe Leo Iorga este nimeni altul decat Alexander Popa, specialist in litigiile dintre artisti.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate