Leo Iorga, despre cancerul de care a suferit: "N-as spune 'hop' pana nu sar gardul, am avut mari emotii pentru ca nu stiam daca mai pot canta"

Leo Iorga si Adrian Ordean au fost vineri invitatii lui Cristian Hrubaru in studioul Rock FM, unde le-au vorbit fanilor despre noul lor proiect muzical, trupa Pact.

Distribuie pe:

fara descriereArtistii le-au oferit in premiera ascultatorilor Rock FM piesa „Cheama un inger”, de pe noul lor album, pe care-l vor lansa in primavara anului viitor. Leo Iorga a fost intrebat si despre sprijinul primit pentru lupta impotriva cancerului, cu care a fost diagnosticat anul trecut.

"In primul rand, Dumnezeu m-a sprijinit, pentru ca altfel nu mai stateam acum de vorba. E o boala pe care nu o simti. Toate s-au petrecut intr-un asemenea ritm, incat nici n-am simtit foarte tare ce s-a intamplat. M-am repomenit pe scena dupa vreo cinci luni, exact inainte de concertul Scorpions de la Cluj. Aveam emotii foarte mari, pentru ca nu mai stiam ce debit o sa am, daca mai pot sau nu canta. Alaturi de mine au fost familia, prietenii si colegii. N-as spune 'hop' pana nu sar gardul”, a declarat acesta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate