Leon, băiețelul lui Kamara, începe tratamentul cu celule stem, în Turcia

Leon, băiețelul lui Kamara, începe lungul său drum spre o viață normală. Săptămâna viitoare, micuțul, diagnosticat cu tripareză spastică, va începe tratamentul cu celule stem, la un spital din Turcia.


In articol:

Băiețelul lui Kamara, Leon, va împlini luna aceasta 5 ani. Însă, în loc să se joace și să alerge fericit ca orice copil de vârsta sa, Leon mișcă și folosește doar un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă.

Băiețelul lui Kamara va începe tratamentul cu celule stem într-o clinică din Turcia

Din cauza afecțiunii sale și a faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, Leon nu merge nici măcar de-a bușilea.

Citeste si: Mihai Morar și soția lui au dezvăluit sexul celui de-al treilea copil! Mesajul emoționant al viitorului tătic

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: O fetiță de 13 ani din Gorj rămas însărcinată! Vecinii au înlemnit când au aflat cine e tatăl copilului: „E revoltător”

Citeste si: Ce a făcut Otilia Bilionera de cum a plecat din show-ul de la țară! Nu a mai rezistat

În ciuda diagnosticului sever, Kamara nu s-a dat bătut nicio clipă și a căutat căi și soluții pentru ca fiul său să aibă o viață mai bună.

Șansa a venit de la un spital din Turcia, specializat în tratarea unor astfel de cazuri. Săptămâna viitoare, Leon va fi internat în acest spital, pentru a realiza două tratamente cu celule stem. Ulterior, în baza rezultatelor obținute, specialiștii vor decide dacă băiețelul va avea nevoie și de o intervenție la nivelul nervilor coloanei vertebrale. Cel mic are șanse să meargă abia după ce va împlini 7 ani.

Kamara a participat de curând la un show tv, sperând că va câștiga premiul cel mare și va putea susține astfel costul tratamentelor costisitoare ale fiului său. 

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies