Leonard Doroftei, audiat ca martor in “Gala Bute”: “Mi-am pus costumul de duminica sa vin aici. Sunt un om cinstit si am spus tot ce stiu!”

Leonard Doroftei si Viorel Sima au fost audiati la DNA, in cazul Galei Bute!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Leonard Doroftei, presedinte al Federatiei Romane de Box si Viorel Sima, secretar general al aceleiasi instituti,i au fost audiati, luni dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul “Gala Bute” , organizata in 2001, la Bucuresti. La iesirea de la audieri, Doroftei a precizat: “Procurorii au vrut sa afle date despre cum se organizeaza o gala de box international, cine are dreptul sa organizeze o astfel de gala, despre implicarea federatiei. Le-am explicat ca s-au gasit multe nereguli la Federatia Romana de Box in urma auditului facut si ca avem de recuperat de la Rudel Obreja ringul pe care s-a desfasurat Gala Bute, un ring care apartine de drept federatiei de box si nu unei anumite persoane. Eu mi-am pus costumul de duminica sa vin aici si va rog sa ma credeti ca sunt un om cinstit si am spus tot ceea ce stiu”, a precizat Doroftei pentru WOWbiz.ro.

La randul sau, Viorel Sima a explicat ca sunt sume de bani ce trebuie recuperate. Sima a aratat ca DNA a solicitat Federatiei Romane de Box sa spuna daca au fost cheltuite corespunzator sponsorizarile din perioada 2011, iar în caz contrar, Federatia sa mentioneze daca se constituie parte civila in cazul unei eventuale actiuni.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate