Leonard Doroftei, noul presedinte al Federatiei Romane de Box, a luat o masura greu de explicat: a dat jos tabloul cu Lucian Bute

Abia ajuns la sefia Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei a si inceput sa ia masuri bizare pentru multi: a dat jos tabloul cu Lucian Bute. Se stie ca Doroftei i-a criticat mereu performantele lui Bute.

Distribuie pe:

fara descriereIntre Leonard Doroftei, actualul presedinte al Federatiei Romane de Box si pugilistul profesionist Lucian Bute, nu va exista vreodata o amicitie. De cand Bute a ajuns in Canada si a inceput sa urce pe scara valorii, Doroftei i-a contestat de fiecare data meciurile, sfatuindu-l pe Bute sa se bata in America daca vrea sa fie recunoscut ca un boxer de valoare si, nu in Canada.

Dar mai presus de acest razboi al declaratiilor, se pare ca, Doroftei nu-l suporta deloc pe Lucian Bute. Surse din cadrul actualei conduceri federale ne-au dezvaluit faptul ca Doroftei a dat ordin ca tabloul lui Lucian Bute, aflat pe unul din peretii din incinta Federatiei sa fie imediat dat jos, iar locul acestuia sa fie luat de o harta. "Probabil ca vrea sa invete sa se orienteze in spatiu", a precizat ironic sursa WOWbiz.ro. "Actualul presedinte vrea sa organizeze noi alegeri. Omul nu se simte in stare sa conduca, motiv pentru care, altcineva va fi ales in locul lui", a adaugat sursa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate