Leonard Doroftei, noul presedinte al Federatiei Romane de Box, pare sa-i inchida usa lui Bute: "Nu am timp de primiri la aeroport!"

Leonard Doroftei, noul presedinte al Federatiei Romane de Box nu pare sa fie interesat de meciurile lui Bute.

Distribuie pe:

fara descriereLeonard Doroftei ( 42 de ani) a calcat azi, pentru prima data, pragul Federatiei Romane de Box in calitate de presedinte. A fost o zi ca oricare alta, noul presedinte asteptand acum sa se faca treptat transferul actelor de la vechea echipa de conducere la noua echipa.

"Asteptam sa se faca acest transfer de acte. Nu pot spune, deocamdata, daca totul este in regula din punct de vedere financiar sau nu", a precizat Doroftei pentru WOWbiz.ro. Intrebat daca va contribui la mediatizarea meciurilor lui Lucian Bute, daca il va primi pe acesta in Romania dupa modelul Obreja, care il astepta la salonul oficial al aeroportului Henri Coanda, dupa fiecare victorie obtinuta de galatean, Doroftei a fost foarte categoric: "Eu nu am timp de asa ceva. Avem de muncit foarte mult la federatie. Sunt o mie si una de probleme de rezolvat. Pentru mine, este prioritar sa gasim sponsori pentru a asigura o continuitate si siguranta cluburilor. Sunt preocupat sa cumparam echipament pentru cei mici.... Avem multe lucruri de facut. Nu am eu timp de primiri la aeroport....", a explicat taios Leonard Doroftei, care a mai explicat ca nu va merge nici la meciurile lui Bute din Canada, asa cum facea predecesorul sau, Rudel Obreja. "Ce sa caut in Canada? Treaba mea e in Romania, nu acolo", a mai spus Doroftei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate