Leonard Miron a explodat când a văzut că Brigitte Pastramă și-a făcut provizii uriașe de alimente în timpul pandemiei

Brigitte Pastramă și-a făcut provizii uriașe de alimente, iar Leonard Miron este indignat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Brigitte Pastramă și-a făcut provizii uriașe de alimente pentru a face față izolării la domiciliu în timpul pandemiei de coronavirus. Zilele trecute, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, au fost subiectul unui reportaj difuzat pe Antena Stars, intitulat “Brigitte şi Florin Pastramă şi-au făcut provizii pentru un an întreg”.

Citeste si: Cum să te protejezi de coronavirus atunci când mergi la cumpărături?

Citeste si: Mesajul Papei Francisc pentru credincioși: „Să ne unim vocile”

Citeste si: Ce se întâmplă în corpul tău după infectarea cu coronavirus! “Celulele mor, nici un țesut nu rămâne neafectat” VIDEO

„Vă prezentăm vedeta care şi-a făcut provizii pentru un an întreg! Stă în autoizolare şi a cumpărat alimente cu sutele de kilograme! Şi-a umplut casa cu baxuri de apă, cutii cu mâncare şi orice a putut să prindă!”, este prezentat reportajul pe internet. (vezi unde s-a ascuns Nicolae Guță de coronavirus)

fara descriere

Brigitte Pastramă și-a făcut provizii uriașe de alimente: „Dacă va mai rămâne mâncare..."

„Dacă va mai rămâne mâncare după ce trece virusul, voi dona toate alimentele”, a declarat Brigitte. Leonard Miron, fostul prezentator de televiziune, care s-a stabilit în Anglia de câțiva ani, a văzut reportajul și s-a arătat indignat de ceea ce a făcut Brigitte, într-un context în care oamenii sunt sfătuiți să își cumpere de la supermarket doar strictul necesar.

„Atunci cand esti si proasta si urata ....saraca fata!”, a postat Leonard Miron. „Cine este aceasta persoana și de ce i se spune" vedetă"? Ce anume o face "vedetă "? După vocabularul si comportamentul ei, as numi-o cu totul altceva”, a replicat o amică a lui Miron. “Draga mea noi traim intr-un univers paralel si incep sa cred ca gresit”, a răspuns Leonard Miron.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate