Vedete

Leonard Miron n-are gand de insuratoare: "La momentul actual, ce credeti ca ar mai rezolva o hartie?"

Leonard Miron vrea sa ramana cu Miguel pana la sfarsitul vietii, dar nu s-a gandit serios la casatorie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Miron este una dintre cele mai longevive vedete ale Televiziunii Romane, unde a debutat acum mai bine de 20 de ani. El a renuntat, in urma cu zece ani, la tara noastra si s-a mutat definitiv in Marea Britanie, pentru a-si putea trai in liniste povestea de amor.

"Inainte ca Romania sa fie in Uniunea Europeana, casatoria era o optiune serioasa, pentru ca m-ar fi ajutat sa obtin mai usor o slujba. Dar n-am facut-o. Acum, intr-o seara cu luna plina l-am cerut in casatorie, dar Miguel mi-a zis ca mi-a oferit o data sansa... Glumesc. Oricum, ceea ce se spune, ca ne-am fi logodit intr-un castel din Scotia, ca avem verighete, este o minciuna gogonata, care nu face cinste fituicii respective. La momentul actual, ce credeti ca ar mai rezolva o hartie? E clar, avem atatea lucruri in comun, incat e foarte dificil sa ne despartim", a spus Leonard Miron.

 

Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune