WOW

Leticia e foc si para pe echipa X Factor! “O sa ii dau in judecata la CEDO! Merg pana in panzele albe” – Vezi ce a patit cantareata nonconformista! Brenciu, Banica si Delia i-au dat “DA”

Leticia a participat la X Factor si, culmea, a primit trei de “DA” de la juratii Brenciu, Delia si Banica Jr. Cand trebuia sa se pregateasca pentru urmatoarea etapa a competitiei, s-a trezit ca nici macar nu a mai fost difuzata pe post. Practic, sustine ca a fost eliminata din concurs, fara sa fie macar instiintata.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

Lipsita de inhibitii, nonconformista si mereu pusa pe sotii, Leticia sties a faca show atunci cand e pe scena. Cand a participat la X Factor a dat tot ce a avut mai bun si asta au apreciat si cei trei jurati ai show-ului care i-au dat “DA”. Din pacate insa, momentul ei nu a mai fost difuzat pe post.

“Anul acesta am venit cu sufletul deschis la concursul X Factor Romania, animata de dorinta de a fi recunoscut talentul meu de un juriu de specialitate, mai ales ca ii apreciez foarte mult pe cei trei jurati, nume grele in industria muzicala romaneasca. Cu atat mai mare mi-a fost entuziasmul din momentul in care am primit trei de DA din partea lor. Acest lucru presupunea ca am trecut in faza urmatoare a concursului, lucru confirmat de o persoana din productia show-ului. Tot ce aveam de facut de aici inainte, era sa imi promovez momentul, dupa aparatia la tv, pentru a putea fi votata de al patrulea jurat, publicul. Iar aici intervine problema: nu am mai fost difuzata pe post, fara drept de apel, intrucat cei din productie au decis sa schimbe pe ultima suta de metri regulamentul: “Producatorul isi propune sa plaseze prestatiile artistice care, in viziunea Producatorului, reprezinta cele mai atractive momente pentru publicul telespectator”. Declar ca, in momentul de fata, sunt foarte afectata emotional, iar cei vinovati de cele intamplate trebuie sa plateasca. Voi merge pana in panzele albe pentru a mi se face dreptate, o sa ii dau in judecata la CEDO, am multe persoane care imi sunt alaturi, multe dintre ele in aceeasi situatie ca si mine. Nu este etic sa furi dreptul cuiva de a visa sau sa ii dai sperante desarte, mai ales ca mi-au impus sa o aduc in platou si pe mama mea, cantareata de muzica populara, tocmai din Ardeal, pe cheltuiala mea, pentru a crea un “moment atractiv”, asa cum le place producatorilor sa spuna”, ne-a declarat Leticia.

Leticia si-a facut debutul pe piata muzicala romaneasca in 2009, cu piesa “If you cry”, compusa de Pay & Win. In 2011 a participat la Eurovision cu piesa “Dreaming of you”, compusa tot de Pay & Win.

In show-urile ei, Leticia are o coregrafie inedita si foloseste mai multe accseorii, unul dintre ele fiind biciul. La un concert desfasurat intr-un club, artista a facut un adevarat show pentru fani cand si-a “biciut” unul din dansatori. Pe langa muzica, artista e pasionata si de concursurile de Miss. Nonconformista, Leticia a facut senzatie la un concurs de Miss unde a cantat si a dansat cu un morcov in mana.

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate