Sport

Liana, fata cea mica a lui Ilie Balaci, duce mai departe traditia sportiva a familiei!

Ea este Liana Ungur, fiica fostului mare fotbalist, Ilie Balaci!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Ilie Balaci, fostul fotbalist de legenda al Craiovei Maxima, are doua fete: Lorena, care este casatorita cu antrenorul Eugen Trica, si Liana, casatorita, la randul ei, cu jucatorul de tenis Adrian Ungur. Daca de-a lungul timpului, Lorena s-a bucurat de o mai mare expunere in mass-media, astazi, WOWbiz.ro v-o prezinta si pe Liana, cea care a dus traditia sportiva a familiei mai departe, practicand tenisul de performanta. Cat a fost adolescenta, Ilie era nelipsit de la meciurile fiicei lui, disputate in Romania. Apoi, Liana a inceput sa evolueze in marile turnee internationale, ajungand sa stranga pana la finalul carierei peste 150.000 de dolari din premii. In urma cu mai bine de un an de zile, Liana a oficializat relatia de iubire cu jucatorul de tenis Adrian Ungur, nasi de cununie fiindu-le Catrinel si Gabriel Trifu, iar cavaler de onoare Horia Tecau.

Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune