Liana Stanciu către soţul ei, Miţă, de la Bere Gratis:  “Astăzi mi-a adus flori şi prima mea întrebare a fost…”

Bere Gratis şi Sore au fost miercuri dimineaţa invitaţii Lianei Stanciu şi ai lui Raul Brebu la Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică de la Magic FM. Artiştii le-au adus în premieră ascultătorilor noul single 'Noapte caldă'.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereInvitaţii au participat la rubrica Bătălia Hiturilor, unde Sore şi Liana au susţinut cântecul Everything I Do al lui Bryan Adams. „Eu nu plâng atât de des pe piese, dar aceasta este una dintre ele” a mărturisit Sore la Magic FM.

Sore a povestit şi cum a primit propunerea de colaborare de la Bere Gratis pentru cântecul 'Noapte caldă'. „A fost neaşteptat pentru că nu mi-am imaginat că ei ştiu de mine, în primul rând. Am  fost şi sunt măgulită în continuare. Şi am acceptat de îndată, nici nu m-am gândit. N-am vrut să ştiu cum e piesa. Am zis 'Da'. Şi apoi, după ce am văzut cum e piesa, am fost şi mai convinsă şi m-am bucurat că s-au desfăşurat lucrurile aşa de frumos. Am făcut şi videoclip, s-a şi lansat şi feedback-ul este minunat”, a povestit Sore.

„Această piesă i s-a potrivit de minune lui Sore. Cred că este una din vocile foarte bune din valul tânăr şi un artist care va rezista foarte mult pe piaţa muzicală datorită valorii” a declarat solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu.

Liana a folosit ocazia pentru a-şi tachina soţul. „Astăzi mi-a adus flori şi prima mea întrebare a fost: Ai făcut ceva? Ai fost cuminte în ultima vreme? Că tu vii rar cu flori”, i-a spus realizatoarea Magic FM lui Mihai Georgescu, acesta râzând şi asigurând-o că totul este în regulă.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate