"Libelula" lui Speak şi Marisa Paloma au încins plaja! Uite cât de sexy sunt în cele mai îndrăzneţe costume de baie! VIDEO EXCLUSIV!

"Libelula" şi Marisa, sexy la plajă! Toţi bărbaţii au fost cu ochii pe ele!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Temperaturile de pe litoral nu au fost extrem de prietenoase cu turiştii, dar într-o anumită parte a staţiunii Mamaia, la un anumit moment, paparazzii noştri au simţit cum se încălzeşte afară dintr-o dată.

Aerul s-a înfierbântat, iar marea a dat în clocot...Lesne de înţeles că nu s-a întâmplat chiar aşa, exagerăm puţin...Dar dincolo de asta, protagonistele noastre chiar sunt extraordinar de sexy şi dacă ar exista o categorie de femei capabile să schimbe vremea, suntem siguri că "Libelula", iubita lui Speak, si Marisa Paloma, câştigătoarea celui de-al doilea sezon al show-ului "Bravo, ai stil!" s-ar fi încadrat perfect în ea.

"Libelula" şi Marisa, sexy la plajă! Doamne, ce siluete au cele două vedete!

După cum vedeţi în imaginile realizate de norocoşii paparazzi WOWbiz.ro, vedetele, supravegheate îndeaproape de iubiţii lor, au purtat costume de baie extrem de provocatoare, în special Marisa care şi-a lăsat la vedere posteriorul "criminal". Şi cam atât vă povestim, în cazul de faţă imaginile fiind cu adevărat grăitoare...

Citeste si: Cum a șocat Speak pe toată lumea la un eveniment monden! Cum arată pantofii sport ai cântărețului FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Speak a pierdut un pariu și s-a vopsit blond! A ieșit cu scandal!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate