Licuță, un tată din Vaslui, o caută cu disperare pe fiica sa! Bărbatul nu și-a pierdut speranța nici după 25 de ani de la dispariție. Este uluitor ce făcuse fata cu un an înainte să dispară: „Avea 21 de ani”

Un tată din Vaslui, Licuță pe numele lui, își caută cu disperare fiica, pe Mirela Cristina, care a dispărut în urmă cu 25 de ani.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

În urmă cu 25 de ani, Mirela Cristina Roznov a dispărut fără urmă, iar de atunci, nimeni nu a mai primit nicio veste legată de fată. La vremea respectivă, aceasta avea vârsta de 21 de ani și ar fi fost văzută pentru ultima dată în zona gării din Vaslui.

În cadrul unei emisiuni TV, Licuță în vârstă de 69 de ani, tatăl Mirelei, povestește că era divorțat de mama fiicei lui, iar tânăra locuia alături de fosta lui soție. Bărbatul, însă, era plecat peste hotare, iar abia când s-a reîntors în țară a anunțat autoritățile de dispariția fetei lui, căci nimeni nu apelase la ajutorul oamenilor legii până la venirea lui.

"Eu am fost plecat la turci și când am venit înapoi nu am mai găsit-o. Soacra mea mi-a zis că fata a dispărut. Mirela Cristina Roznov o chema. Când a dispărut avea 21 de ani. A dispărut în 1998.(...) Când a dispărut nu a dat-o nimeni la Poliție până când nu am venit eu.", povestește Licuță.

Citește și: Mama Anei Maria este disperată, după ce adolescenta a dispărut fără urmă! A plecat de acasă în papuci și nu s-a mai întors. Poliția o caută național și internațional

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

De asemenea, Licuță a mai povestit că tânăra fusese la o mânăstire, însă familia nu a lăsat-o să se călugărească, așa că s-a întors acasă. Totuși, la un an distanță, aceasta a dispărut fără urmă. Tatăl Mirelei spune că ultima dată fiica lui a fost văzută în gara din Vaslui: "Ultima oară a văzut-o un nepot de-al soției mele.

Era în gara din Vaslui".

Licuță crede că mama Mirelei știe unde se află fata lui

Apropiații susțin că Mirela a plecat de acasă având asupra sa buletinul, permisul de conducere și suma de 15 lei. În același timp, Licuță este de părere că mama fetei știe unde este aceasta, însă nu vrea să-i spună.

Citește și: Dispariție învăluită în mister! Nicolae este de negăsit după ce a plecat de urgență la spital cu o ambulanță! Familia nu mai știe nimic de el de un an de zile

Persoana care a văzut-o ultima dată pe Mirela Cristina este o rudă, respectiv un văr, care a povestit că el și soția lui lucrau la un bar din zona gării, iar într-o zi tânăra a mers acolo cu o fată. Cei doi soți au întrebat-o unde merge, însă fata nu le-a dat niciun detaliu.

Totuși, atunci când bunica Mirelei a auzit că nepoata ei este dispărută, femeia a spus că este de părere că fata a fugit de acasă, iar acest lucru nu o miră, căci locuia alături de mama ei și tatăl vitreg, care ar fi abuzat-o sexual și ar fi bătut-o.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat și-a făcut public salariul. Suma pe care șeful DSU o câștigă lunar: "Asta este de câțiva ani"

Răsturnare de situație în dosarul Caracal! Se cere achitarea lui Dincă pentru infracțiunea de omor calificat: "Nu s-a demonstrat științific că Alexandra Măceșanu a fost...

Semnul primit de astrologul Mădălina Manole înainte să moară subit! A fost nevoită să ia o decizie: „Am trecut pe lângă moarte, învăț să trăiesc din nou”

Mama celor 3 frățiori intoxicați cu fum, în locuința lor din Capitală, a recunoscut că nu era acasă în momentul tragediei! Femeia a fost audiată mai bine de 8 ore

ARMATA VA FI OBLIGATORIE! Anunțul care a pus toată lumea pe jar. Este informația momentului

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Sondajul care răstoarnă toate calculele politice. Mircea Geoană poate juca un rol crucial în cursa pentru Cotroceni

Semnul primit de astrologul Mădălina Manole înainte să moară subit! A fost nevoită să ia o decizie: „Am trecut pe lângă moarte, învăț să trăiesc din nou”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies