Liderul celui mai de temut clan din zona Moldovei schimbă domeniul! Interlopul Costel Coduneanu se retrage din lumea ilegalităților și se va apuca să scrie trei cărți

Costel Corduneanu, liderul clanului Corduneanu, a anunțat că se retrage din lumea ilegalităților și va scrie trei cărți.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Costel Corduneanu
Costel Corduneanu

Clanul Cordunenilor este cel mai de temut clan din zona Moldovei, care însă își va pierde un membru de bază: Costel Corduneanu, liderul clanului, a decis să se retragă din lumea interlopă!

Barbatul a anunțat că vrea să stea cât mai departe de lumea ilegalităților și se va apuca de scris cărți. Costel Corduneanu are deja idei despre ce va scrie: o carte va fi despre viața lui, una despre justiție, iar cea de-a treia va fi despre penitenciare.

Citeste si: Vulpița a rupt internetul. Băiețel sau fetiță? Internauți au făcut-o praf. „Dacă și...” - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Costel Corduneanu a luat o decizie de a-și schimba viața la 180 de grade după ce a fost eliberat din închisoare.

"Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România", a declarat Costel Corduneanu, pentru BZI.ro

Marele luptător olimpic, devenit liderul clanului Cordunenilor,  a povestit că puşcăria nu este ușoară și nu mulți trec uc brio peste această perioadă. După sașe ani petrecuți după gratii, Costel Corduneanu își dorește acum să se axeze pe familie, pe copii și pe nepoți, vrând să-și așterne cunoștiințele pe paginile cărților.

clanul Cordunenilor
clanul Cordunenilor

"Am ieșit din pușcărie unde am stat 23 din 24 de ore în celulă. Stare mea de sănătate nu mi-a permis să ies mai mult la activități. A fost o perioadă grea. La pușcărie nu este ușor. Pentru cei slabi de înger sau pentru cei care intră fără o recomandare e foarte greu. Eu nu mă plâng de pușcărie, a trecut. Vreau în schimb să nu mai ajung acolo. Am 50 de ani, vreau să am grijă de copii, de nepoți. Nu mai vreau să am probleme cu legea. Eu vreau să ies din lumea asta. Am fost sportiv, am făcut lucruri frumoase. Am greșit, am plătit pentru greșelile mele. Nu mai vreau. Mi-a ajuns. Vreau să fac afaceri legale, să nu mai am treabă cu nimic", a continuat Costel Corduneanu, pentru sursa citată.

sursa: BZI

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

BREAKING NEWS: A murit un celebru om de afaceri din România

Ce banc îl făcea să râdă pe Ceaușescu: „Toți îmi făceau semne să tac, dar la tupeul meu, am spus”!

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Cine este Ionuț Georgel Belei, electricianul care a primit cuțitul de aur din partea lui Sorin Bontea! Are o poveste de viață dramatică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies