Lidia Buble a făcut marele anunț. Ieri declara că s-ar putea să fie însărcinată, iar azi a venit vestea cea mare

După ce, în urmă cu doar câteva zile, a afirmat că există posibilitatea să iasă din carantină însărcinată, Lidia Buble șochează din nou. Aceasta a adus, din nou, în discuție tema copiilor.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Lidia Buble a făcut marele anunț. Zilele trecute declara că s-ar putea să fie însărcinată, iar acum a venit vestea cea mare

Lidia Buble își dorește patru băieți

În urmă cu doar câteva zile, Lidia Buble a șocat o țară întreagă în momentul în care declara că s-ar putea să ne pregătească o surpriză după ce se va termina perioada de carantină impusă de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. 


In articol:

Vedeta a afirmat că există posibilitatea să rămână însărcinată în această perioadă de autoizolare, iar acum a venit cu o nouă mărturisire care i-a lăsat pe fani cu gura căscată. Datorită faptului că a crescut într-o familie numeroasă, cântăreața își dorește, la rândul ei, să aibă mulți copii. 

Citeste si: Breaking news. Sinucidere în plină pandemie. Un bărbat s-a aruncat în fața metroului

Citeste si: Puterea Dragostei 13 aprilie: Ella s-a întors în competiție și a avut un prim dans: „Există o chimie...”

Citeste si: România se află sub amenințare. Un fenomen meteo extrem de rar va lovi țara noastră. Cum ne va afecta?

Astăzi, Lidia, i-a provocat pe urmăritorii ei din mediul online să îi adreseze câteva întrebări care mai de care mai interesante. Majoritatea a fost curioasă de numărul de copii pe care vrea să îi aibă. Astfel una dintre întrebări a fost următoarea:  „Câți copii îți dorești?”

Vedeta nu s-a sfiit nicio secunda să răspundă, ba mai mult, s-a arătat destul de încântată, iar cu zâmbetul larg pe buze a mărturisit că își dorește patru băieți.

„Am primit de foarte multe ori această întrebare…Pentru că provin dintr-o familie numeroasă și știu cât de fain este, am fost crescută în spiritul ăsta…îmi doresc foarte mult patru băieți” a spus Lidia Buble, pe Instagramul său.

Lidia Buble a făcut marele anunț. Zilele trecute declara că s-ar putea să fie însărcinată, iar acum a venit vestea cea mare

„La cum stă treaba, ieșim cu bublișorul mic”

Vedeta a fost invitată în urmă cu câteva zile la o emisiune tv, acolo unde a făcut o declarație bombă despre planurile pe care le are cu iubitul ei. Aceasta a mărturisit că nu ar fi exclus ca cei doi să devină părinți după ce trece perioada de carantină.

Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treabă acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate