Lidia Buble a vorbit pentru prima dată despre afecțiunea de care suferă: „Tata s-a rugat pentru mine”

Lidia Buble a infirmat zvonurile conform cărora ar suferi de o boală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

După ce au apărut zvonuri conform cărora Lidia Buble ar avea probleme de sănătate, frumoasa cântăreața a ținut să facă lumină. Artista a declarat că nu suferă de vreo boală, dar are insomnii. Tatăl ei, pastor la biserica penticostală „Emanuel” din Deva, se roagă pentru fiica lui, când ea nu reușește să se odihnească.

„Nu sufăr de nicio boală, sunt sănătoasă tun. Problema cu insomniile o am de când sunt mică, însă nu cred că e vreo boală asta. De două zile dorm liniștită pentru că am vorbit cu tati, m-a liniștit, s-a rugat și a postit”, a scris artista pe contul personal de socializare.

fara descriere

Lidia Buble a recunoscut că nu se simte pregătită pentru căsătorie

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu stabil de mult timp și nu puțini au fost cei care s-au întrebat de ce prezentatorul de televiziune și frumoasa cântăreață nu se căsătoresc. Ba chiar s-a speculat că ar fi devenit deja soț și soție într-o ceremonie secretă, fapt infirmat chiar de artistă.

Într-un interviu, Lidia Buble a recunoscut că nu se simte pregătită pentru căsătorie și că vrea să aștepte până în momentul în va fi sigură că este alegerea potrivită, în ciuda faptului că simte presiune din partea societății.

Citeste si: Iulia Albu a criticat rochia de mireasă a Teodorei Becali! Ce a spus despre fiica lui Gigi Becali

fara descriere

„Încă nu simt că trebuie să fac pasul ăsta. De obicei, nu-mi planific lucrurile, îmi place să se întâmple totul natural, când o vrea Dumnezeu să mă binecuvânteze cu copii, sunt bineveniți. Dar sunt mai de modă veche eu, întâi căsătoria, apoi copiii. Sinceră să fiu, parcă aș mai vrea să copilăresc puțin. Încă mă simt eu un copil”, a spus Lidia Buble potrivit libertatea.ro.

„Sinceră să fiu, acum, dacă ar veni cu inelul, nu cred că m-aș mărita. Nu pentru că nu țin la persoana de lângă mine, dar, cumva, îmi e și teamă de pasul ăsta, mă simt efectiv copil. Nu simt că este pentru mine, dar nu se știe niciodată… Așa spun acum, dar când o să fiu pusă în fața faptului împlinit, nu știu ce o să fac”, a mai spus artista.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate