Lidia Buble, anunț neașteptat în direct: „Mă retrag din muzică”

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și are anual zeci de concerte.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Lidia Buble tocmai a lansat un videoclip care face deliciul fanilor, însă a făcut un anunț neașteptat care i-a suprins pe fanii artistei. 

Citeste si: Elena Soare, despre visele cu Ioana Ciuculete: „De când a murit, am tot visat-o pe Ileana. Îmi spunea că-l așteaptă pe Cornel”

Citeste si: Meteo România pe două săptămâni: vin ninsorile și temperaturi de până la -12 grade

Citeste si: Ce a apărut la locul morții lui Răzvan Ciobanu, la 7 luni de la moartea designerului? Bucăți din mașină încă zac pe terenul pe care a avut loc tragedia REPORTAJ EXCLUSIV

Lidia Buble, anunț neașteptat în direct: „Mă retrag din muzică”

Lidia Buble a făcut un anunț chiar în direct în cadrul unei emisiuni. Artista a spus că plănuiește să se retragă din muzică la un moment dat. Invitată în cadrul unei emisiuni pentru a-și prezenta nouă piesă, Lidia Buble a spus că plănuiește să se întoarcă acolo unde a învățat să cânte.

fara descriere

„La un moment dat eu o sa ma retrag din industria asta muzicală, ușor, ușor mă duc către Biserică.”, a spus artista. Cătălin Bordea, coprezentatorul emisiunii a rămas șocat atunci când a aflat vestea: ”Cum te duci mă către Biserică?”
„Mă duc de unde am venit”, i-a mărturisit cântăreața acestuia.

Lidia Buble plănuiește ca până atunci să își bucure în continuare fanii cu piesele ei, atât prin intermediul social media, cât și la concertele din țară.

În cea mai nouă piesa a ei, Lidia Buble s-a lăsat filmată goală, fiind înconjurată de cărți. Zonele intime nu au fost acoperite de lenjerie, ci tot de cărți. Fanii au fpst în extaz când au văzut noul ei videoclip și au felicitat-o. 

fara descriere

Artista trece printr-o perioadă foarte fericită, despre care a vorbit recent, la o emisiune TV. 

„Cred că sunt bolnavă din dragoste. Nu ştiu când am fost tristă ultima dată, pentru că în ultima vreme sunt foarte fericită. Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a fost să mi se spună că sunt o zână”, a declarat Lidia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate