Lidia Buble, bătută de tatăl ei de față cu toată lumea

Lidia Buble a fost un copil năzdrăvan, iar părinții ei i-au aplicat corecții fizice atunci când făcea năzbâtii

Distribuie pe:

Autor: R.L.

lidia buble

In articol:

Lidia Buble a stat de vorbă cu Mădălina Lambrinoc, reporterul de la Teo Show, și a povestit câteva episoade din viața ei.

Lidia Buble a dezvăluit cum a rămas fără fustă în fața unei biserici întregi, dar și cum a ajuns să ia bătaie de la tatăl ei de față cu toți colegii de la școală.

Lidia Buble, bătută de tatăl ei de față cu toată lumea

Iubita lui Răzvan Simion a tras bilețele cu întrebări și a răspuns cu sinceritate și cu detalii la toate. Ce a spus Lidia Buble, astăzi, la Teo Show:

Am rămas fără fustă în fața bisericii. Aveam o fustă foarte vaporoasă, de vară, și niște tocuri mici. Era o treaptă... Am călcat cu tocul pe fustă și am rămas fără fustă pe mine. M-a văzut toată biserica. Și aveam și lenjerie intimă nude, deci era ca și cum nu aș fi avut nimic pe mine. Altă dată mi s-a întâmplat să mă duc la toaletă și să îmi aranjez fusta doar în față, în spate era ridicată. Am luat-o și pe mijloc, nu înțelegeam de ce râdea în hohote toată lumea.

Dintre toți frații mei, eu am luat cel mai mult bătaie.

S-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit!

A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate