Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIV

De o lună şi jumătate, Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De curând, Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile. Cântăreaţa deţine firma “Lidia Buble Art SRL”, prin care îşi desfăşoară activitatea muzicală, societatea comercială fiind înfiinţată pe 23 noiembrie 2017. Deşi, anul trecut, firma a avut doar o lună de activitate, aceasta a bifat un profit net de 111.441 de lei, adică aproximativ 24.000 de euro.

Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile.
Restanţele firmei erau de aproape 4.000 de lei

Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, “Lidia Buble Art SRL” avea, la finalul lui 2017, datorii de 3.957 de lei. Pe 2 noiembrie 2018, Fiscul a emis o somaţie pe numele firmei, societatea aflându-se pe o listă emisă de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice – Bucureşti Administraţia Sector 6 a Finanţelor Publice. (vezi cum a criticat-o Iulia Albu pe Lidia Buble )

Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile: "Au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili"

De la începutul lui noiembrie, Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile. “În temeiul art. 47, alin. 4 şi alin.5 din Legea 207/2016 privind Codul de procedura fiscală, republicată, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili. Actele administrative fiscale pot fi consultate de titularii acestora la sediul Administraţiei Sector 6 al Finanţelor Publice”, se arată în anunţul Fiscului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Se alege praful de afacerile lui Adrian Alexandrov! Iubitul Elenei Udrea a primit de la Fisc o notificare pentru declararea inactivităţii! EXCLUSIV

Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIV

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei”

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Nicu Ceaușescu îi spune adio Janinei Matei și bun venit Danielei Vlădescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies