Lidia Buble, făcută praf pe internet! Fanii au criticat-o dur după ce l-a lăsat fotografiată în această ipostază: „Sper să-ți lumineze Dumnezeu mințile!”

Lidia Buble a fost criticată dur pe internet. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată i-a scos din minți până și pe cei care o admirau.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Lidia Buble este o artistă foarte apreciată la noi în țară și se laudă cu aproape un milion de urmăritori pe pagina ei de Instagram. Vedeta este destul de lipsită de inhibiții, deși provine dintr-o familie religioasă și tatăl ei este pastor. Ipostazele în care ea se lasă fotografiată îi fac pe urmăritorii ei să se întrebe uneori dacă părinții ei sunt de acord și nu puțin sunt cei care o critică.

Una dintre cele mai recente fotografii publicate de Lidia Buble pe pagina ei de Instagram a stârnit din nou reacții din partea internauților.

Citeste si: Mary și Raffa, surpriză uriașă din partea colegilor de la Puterea dragostei: „Mi-aș dori din suflet...”

Citeste si: Carmen de la Sălciua a stârnit un val de controverse după ce a publicat prima poză cu ea nemachiată: „Nu m-am nascut să vă înghit toate frustrările!”

Citeste si: Prima fotografie cu Carmen de la Sălciua nemachiată! Așa a fost surprinsă: „Nopțile nedormite și-au pus amprenta”

fara descriere

Ce mesaje a primit Lidia Buble de la urmăritori

„Erai atât de frumoasā cu părul lung... Îmi place foarte mult vocea ta, dar pozele astea... Sper să-ții revii, Dumnezeu să-ți călăuzeasca pașii, Lidi dragā!”, i-a scris o tânără.

O altă urmăritoare a fost ceva mai dură. „Îți ador vocea și îmi placeai foarte mult, dar mă întreb acum unde ți-a dispărut discernământul? Confunzi cred nonconformismul cu ridicolul!”, i-a scris ea.

„Apoi ne mai miram de ce copiază fetili😐 Apoi, sincer, Lidia dragă, ar trebui să te mai gândești și la părinți tăi.😞 Te plac ca și artist dar unele poze te depășesc 💁🏼‍♀️Sorry”, „O poza neinteresantă. Ce vrei tu să arăți aici nu știu...”, „Ai o voce superbă, dar pozele tale lasă de dorit!! Oribile poze, sper să-ți lumineze Dumnezeu mințile!”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de urmăritori.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate