Lidia Buble, în lacrimi din cauza iubitului: „Sunt încă în stare de șoc”

Lidia Buble, în lacrimi: „Sunt încă în stare de șoc”. Ce a pățit artista.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Lidia Buble și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, iar Răzvan Simion a reușit să o surprindă așa cum nimeni nu a reușit până acum.

Cântăreața a publicat pe internet imagini cu minunatul cadou și cu Răzvan Simion, care a reușit să o lase fără cuvinte, cu ocazia împlinirii vârstei de 26 de ani.

Artista a primit cel mai frumos cadou din viața sa, la care a visat o viață întreagă. Dacă mulți se așteptau ca Răzvan să o surprindă cu un inel de logodnă, prezentatorul TV a ales să îi facî un alt cadou iubitei sale. El i-a luat o mașină extrem de scumpă.

Plâng. Sunt încă în stare de șoc. Cel mai divin cadou. Mașina la care visez de o viață. Nu am cuvinte. Te iubesc”, a scris Lidia Buble în descrierea imaginilor cu automobilul de lux.

Citeste si: Ioana Ginghină, prima declarație despre noul bărbat din viața ei: „Prințul pe cal alb...”

Citeste si: Minune pentru Mihai Constantinescu, după aproape o lună de comă! Ce s-a întâmplat în spital cu artistul

Citeste si: Adevărul despre Anca Serea şi Adi Sână! Uite cum se comportă când nu ştiu că sunt filmaţi! Acesta este adevărul gol-goluţ VIDEO EXCLUSIV

Gata, s-a decis! Răzvan Simion o cere pe Lidia Buble în căsătorie! Cum se pregătește vedeta tv de marea întâlnire cu tatăl cântăreței

Răzvan Simion se pregătește să o ceară de soție pe Lidia Buble? Toate informațiile duc spre un astfel de deznodământ al relației celor doi.

Informațiile privind pregătirea pe care Răzvan Simion o face înaintea pasului decisiv sunt date chiar de Lidia Buble. Și toate au venit după ce s-a speculat că relația dintre ei nu e tocmai roz, după ce Lidia Buble a fost la o nuntă în familie, fără Răzvan Simion.

Deranjată de aceste zvonuri, Lidia Buble a mărturisit că părinții ei nu l-au cunoscut pe Răzvan și nici ea nu-l va duce acasă la ei decât în momentul în care acesta o va cere de soție. ”Nu o să îi cunoască (n.r. pe părinții ei) până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata a zis că are cinci fete și șase băieţi. Dacă vă cunosc toţi iubiţii… Așa că până acum nu a cunoscut niciun iubit de-al meu”, a declarat Lidia Buble, zilele trecute, explicând astfel motivul pentru care Răzvan Simion nu a însoțit-o la nunta din familie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate