Lidia Buble, ”mamă de vacanță” pentru copiii lui Răzvan Simion? Imagini de senzație cu prezentatorul tv și cântăreața, la mall, alături de cei doi micuți VIDEO EXCLUSIV

Relația Lidiei Buble cu Răzvan Simion a fost criticată de mulți, însă ei și-au văzut de iubirea lor, fără să țină cont de gura lumii.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Lidia Buble și Răzvan Simion se iubesc de câțiva ani, există chiar zvonuri că s-ar fi și căsătorit undeva într-o locație exotică. Dacă, pentru Răzvan a fost greu să intre în familia Lidiei, aceasta fiind fiica unui pastor penticostal, pentru Lidia se pare că a fost mai ușor să se apropie de copiii partenerului ei.

Răzvan Simion a fost căsătorit ani buni cu Diana Simion, cu care are doi copii, Tudor, de 10 ani, și Ianca de 14 ani. Deși, la scurt timp după divorț, Diana și copiii s-au mutat la Timișoara, Răzvan Simion este implicat în creșterea acestora, iar în vacanțe aceștia vin în București, unde își petrec timpul cu tatăl lor și Lidia Buble.

fara descriere

Citeste si: Declarații în exclusivitate ale Lidiei Buble despre primul bărbat din showbiz care a remarcat-o, înainte de a fi celebră: “Eram disperată, dormeam cu poza lui sub pernă!”

Citeste si: Lidia Buble a dat TOT din casă. Uite cum şi unde a cerut-o Răzvan de soţie. "Ne uitam la un film" FOTO!

 

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Răzvan și Lidia au fost surprinși de paparazzi WOWbiz.ro la un mall în București. Cum copiii se află în vacanța intersemestrială, aceștia se află acum în București. Cele două vedete și copiii arătau ca o familie adevărată ieșită la cumpărături în mall. Și ca în orice familie, băiatul găsea subiecte de discuție cu tatăl, iar fata cu mama, în cazul de față, Lidia Buble.

Lidia Buble, adevărul despre relația cu copiii lui Răzvan Simion

De altfel, Lidia Buble chiar a dezvăluit în toamnă, într-un interviu că are o relație bună cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion.

”Îi consider frați mai mici (n.r. Lidia Buble are doar 25 de ani).  Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii”, a declarat Lidia Buble.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate